![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
APiK píše:...já su ale PAKO .
Ani jedny sa ti nepáčia ??? Ty si ale vyberavýAstraMan píše:Sice nejsou pro můj vkus ty pravé ořechové, ale alu disky ji určitě sluší![]()
![]()
Mne sa to nepodarilo vôbecBoči píše:Mrazik udelal sve a ja se nemohl dostat do auta![]()
. Az na 3 pokus se mi podarilo otevrit dvere
Nene, ty původní se mě líbili vícem1lan píše:Ani jedny sa ti nepáčia ??? Ty si ale vyberavý
Hehe tak to se jen tak nevidí, že na nastartování jednoho vozítka musí být minimálně další dvaHanzzz píše:Tak jsem nechal astru 2 týdny stát a baterka vycuclá, už jsem nenastartoval..takže jsem startoval přes kabely, přitáhnul jsem dědovýho Lancera...vubec to nechtělo chytnout,...tak jsem přitáhnul mamči Civica a taky nic.. nakonec jsem sehnal ještě jedny kabely a na svoji baterku jsem napojil na oba dva benziňáky a tradáá ... motor naběhl
A propo ... co je VX100 za mňamku ?APiK píše:Dneska dáme plnou a ještě před tím VX100 jako prevenci. Díky Denny za informace i za VX100.Jinak jsme dnes s Astrulí vezli jednoho člena do Hradce...., myslím že Paul se jmenoval
![]()
![]()
.
Aditivum. Přesněji, k čištění celého palivového systému u benzínových motorů. Zároveň chrání palivový systém před korozí a oxidací. Přidává se do nádrže před tankováním. Denny mi to poradil v tomto topicu.Boči píše:A propo ... co je VX100 za mňamku ?APiK píše:Dneska dáme plnou a ještě před tím VX100 jako prevenci. Díky Denny za informace i za VX100.Jinak jsme dnes s Astrulí vezli jednoho člena do Hradce...., myslím že Paul se jmenoval
![]()
![]()
.
Nějaký odkaz nebo tak ? Nemohu to najít.APiK píše:Aditivum. Přesněji, k čištění celého palivového systému u benzínových motorů. Zároveň chrání palivový systém před korozí a oxidací. Přidává se do nádrže před tankováním. Denny mi to poradil v tomto topicu.Boči píše:A propo ... co je VX100 za mňamku ?APiK píše:Dneska dáme plnou a ještě před tím VX100 jako prevenci. Díky Denny za informace i za VX100.Jinak jsme dnes s Astrulí vezli jednoho člena do Hradce...., myslím že Paul se jmenoval
![]()
![]()
.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |