a co? o kolik cm ti vyrostl??AstraMan píše:kde jsem ji musel trumfnout
Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Kdo patří do klubu ze západních čech? Hlavně Karlovarsko (takže Aš, Cheb, Sokolov, M. Lázně, Planá atd ....)
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
v pátek kolem 8:45 u Krčské nemocnice zlaté coupe. Že by Majesty??
Manli2: Woe Šlo mě o to, aby si všimnul adresy na podznačníku... Ze zpětného zrcátka přešteš kulový, když je to tak titěrné a nevíš co tam je U divadla skočila červená na semaforu, tak za tu chvilku, co stál zamnou, si to mohl přečíst
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
V pátek určitě ne. V okolí Krčské nemocnice jsem byl vidět ve čtvrtek odpoledne.Majla píše:v pátek kolem 8:45 u Krčské nemocnice zlaté coupe. Že by Majesty??
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Dneska kolem 13:30 hod na Arbesově náměstí - také zlatá Astra G Coupé - maska Irmscher, bílý středový panel v interiéru, espézetka nějaká S. Bez klubové samolepky.
Pěkné vozítko.
Pěkné vozítko.
Mne sa zda ze som ta videl, maximalne tak 2 tyzdne dozadu viac to asi nebolo, neviem jak sa ta dlha cast v BA vola taka dlha rovna dvojprudovka
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Sobotní (14.03.09)autosalon na TV Prima:mladá reportérka zkouší jaky je rozdíl mezi barevným provedením starých policejních aut a nových. Zkouší ve dne,zkouší v noci ale pořád u toho řídí astru G caravan. Není to náhodou nějaká utajená registrovaná členka? Třeba kdyby se v autosalónu dozvěděli o tomto clubu aster možná by byla i reportáž....
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Shuya píše:Mne sa zda ze som ta videl, maximalne tak 2 tyzdne dozadu viac to asi nebolo, neviem jak sa ta dlha cast v BA vola taka dlha rovna dvojprudovka
a koho si tam videl ??
JJ také jsem se díval... Zahřálo mě to u srdceCOBEIN píše:Sobotní (14.03.09)autosalon na TV Prima:mladá reportérka zkouší jaky je rozdíl mezi barevným provedením starých policejních aut a nových. Zkouší ve dne,zkouší v noci ale pořád u toho řídí astru G caravan. Není to náhodou nějaká utajená registrovaná členka? Třeba kdyby se v autosalónu dozvěděli o tomto clubu aster možná by byla i reportáž....
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
dneska kolem 7:47 na ulici turkova u baumaxu sem zahlidnil caponeho stribrno astricku a vni sem zahlidl caponeho blikal sem na neho ale nic
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
Jéééé,po roce mě taky někdo viděl ? Ale Pepíku,já tebe né Hold když se jede na vedlejšám po noční,ráno ještě na jedno oko chrnim
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
ahaaa tak protoooo casto jezdim kolem tvy astrule ale posledni dobou tam vubec nestoji uz sem s elek ze si ji prodal nestijo tam uz celekm dlouho
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
neboj neprodal Nejdříve z ní udělám fešandu a pak prodám za pěknou sumičku Euro Jinak ve dne holka parkuje v jedné práci a večer zase v druhé - " doma " na parkovišti je jen málo