airbagy zaslepky
airbagy zaslepky
ahoj! riesim stary znamy problem, trhlina pri houkacke. Ma niekto skusenosti s tymito napodobneninami http://www.airbagy.net/ ? pasuju do interieru? cena je pry okolo 800 Kc. Mate lepsie riesenie? vdaka
- Reklama
Re: airbagy zaslepky
Na astru stejně nemaj....
Krytky tu měl na prodej RomanK, nevím jestli ještě má.
Krytky tu měl na prodej RomanK, nevím jestli ještě má.
END
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
ale foto na astru tam mají
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
třetí zhora je Astra ne ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Je to odlitek z laminátu,nepasuje to a do auta bych si to nedal. V polských gliwicích se to prodávalo a dnes se stává že se v křoví kde si jdete ulevit několik takových krytů válí. Opravdu-ani do traboša.
ASTRA LA VISTA
Z laminátu To tě pak ten bag zabije až se nafoukne. To je děs, že to nekdo vůbec vyrábí.
Ne tam nic nevyletí je to jen laminátový kryt který má nahradit bouchlý beg. Ale je to hrozné. Až tam pojedu,nějaký na astru najdu tak vám ho vezmu a bude kolovat....Děs.
ASTRA LA VISTA
Tak to jo. Já to pochopil, že to Danivad chce jen vyměnit a bag zachovat. To by byla vražda.
Tyhle firmy mají i normální gumové krytky, přesně to co nabízí RomanK, ale na astru prostě nemají... Obvolával jsem všechny co jsem kde viděl, a vůbec se se mnou nebavili.... Astra-G? Jen celý nový airbag...
END
Zjistit výrobce té origo gumové, pak by snad něco šlo podniknout. Zkusil bych zapojit naše obchodníky a něco sehnat. Jestli to dělá Faurecia v Mladé Boleslavi nebo kdo?