7 ludi v Zafire
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: 7 ludi v Zafire
Jo, tak to že to má být pro 7 chlapů to jsem nějak přehlídl, tak to bych se asi mrknul po něčem jiném, třeba Alhambra, ale pokud by stísněný prostor nebyl problém, tak zafiara myslím že bude ok.
- Reklama
...jestli můžu doporučit, tak galaxy 2.3 v benzinu...nežere tolik a i se sedmi chlapama jede jak ďábel )mp4 píše: Vyberam medzi:
- Opel Zafira 1,6 alebo 1.8 16V (vraj naftu pri Opli nebrat) + mozno prerobenie na LPG
- Ford Galaxy 1,9 TDI
doplnene: Teraz jazdime v Kii Ceed SW a Seat Leon
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Manželka sa vozí dnes a denne do roboty na forde Galaxy z 5-6 kolegami 65 km tam a speť a úplne vzadu je to super aj pre vyššie postavy. Tu o jednom dobrom a lacnom FG viem:http://www.autocentrumpevas.sk/car.php?id=877894
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99
-
- Kontaktovat uživatele:
tak ta ano hlavne tych 345.000 km najazdenychEddy píše:Manželka sa vozí dnes a denne do roboty na forde Galaxy z 5-6 kolegami 65 km tam a speť a úplne vzadu je to super aj pre vyššie postavy. Tu o jednom dobrom a lacnom FG viem:http://www.autocentrumpevas.sk/car.php?id=877894
Sorry, tak to podstatné som prehliadolbrhy píše:tak ta ano hlavne tych 345.000 km najazdenychEddy píše:Manželka sa vozí dnes a denne do roboty na forde Galaxy z 5-6 kolegami 65 km tam a speť a úplne vzadu je to super aj pre vyššie postavy. Tu o jednom dobrom a lacnom FG viem:http://www.autocentrumpevas.sk/car.php?id=877894
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99
U Galaxy je ale nutné dávat pozor při koupi...ve standardní výbavě není 7 sedadel, jako u Zafiry... Většina galaxy se prodává jen s 5-ti sedadly... a další se musí dokupovat zvlášť
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- kabrioletak
zrovna před týdnem jsem zháněl známemu auto a z požadavku co mě dal byla nejlepší možnost zafira kterou jsi nakonec koupil.galaxy co uvadiš ma brácha i se zminovaným motorem a je vetši oproti zafiře a uplně zadní dvoje sedadla jsou vetši a posez vnich je pohodlnější.
ostatně zafira ason' mě přijde vzhledově modernější a i o proti galaxi či stejných sharanů a alhambry velice krásný vnitřek.také se mě velice libi skládání zadních sedaček do podlahy,že nezabírají místo a následný posun a sklopení zadních sedaček.tudís se da z ní udělat velký nakladový prostor.o ten ti ale jak říkáš asi nejde.pokud to chceš užívat v plném obsazení tak doporučuji aby sis vlastoručne zajel do bazaru nebo někde kde máš možnost a místo na zadních sedackach sám odzkoušel.co se týče motorizace,tak bych bral v potaz to,že se bude jezdit v plném obsazením a podle toho bych take volil.
ostatně zafira ason' mě přijde vzhledově modernější a i o proti galaxi či stejných sharanů a alhambry velice krásný vnitřek.také se mě velice libi skládání zadních sedaček do podlahy,že nezabírají místo a následný posun a sklopení zadních sedaček.tudís se da z ní udělat velký nakladový prostor.o ten ti ale jak říkáš asi nejde.pokud to chceš užívat v plném obsazení tak doporučuji aby sis vlastoručne zajel do bazaru nebo někde kde máš možnost a místo na zadních sedackach sám odzkoušel.co se týče motorizace,tak bych bral v potaz to,že se bude jezdit v plném obsazením a podle toho bych take volil.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
mám taky Zafiru, jsem s ní nad míru spokojený, v 90% jezdíme 2 dospělí + 2 děti a když jedeme v 6-7 lidech, děti jdou do zadu, kdysi jsem zkoušel sedět v té třetí řadě sedadel, řídil kámoš, a teda musím říct, že nic moc, na takové pojížďky do 15-20km by to šlo, ale na denní ježdění do práce 50-60km -
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
V galaxy/sharanu/alhambre máš sezení v poslední řadě dost komfortní, prostě plnohodnotná sedačka je plnohodnotná sedačka - já mám lehce přes 180cm a nad hlavou mi tam zbývalo cca 5cm - takže pro korby to není, ale je to auto a ne dodávka jak vivaro. Ve třetí řadě jsem najezdil ~2000km a nemůžu si stěžovat. Taky systém vystupování je dost inteligentní - na rozdíl od zafiry stačí zdvihnout jednu sedačku před tebou a nemusíš šoupat celou lavici.
Dalším plusem je to že máš ve druhé řadě samostatné sedačky, takže ten uprostřed se nemačká
Zafira se mi hodně líbí, ale pro tenhle konkrétní účel je výhodnější konkurence. Je to dáno i vnějšími rozměry - zafira je přeci jen velká astra, galaxy je obrovské mpv (snad jen Grand voyager je vetší mpv)
Btw. možná to nevyužiješ - ale po odstranění sedaček v galaxy vznikne ložná plocha přes dva metry strčíš tam matraci a můžeš spát. V zafiře když posuneš sedačky kam to jde dostaneš jen něco kolem 180cm. což na pohodlné spaní není.
Dalším plusem je to že máš ve druhé řadě samostatné sedačky, takže ten uprostřed se nemačká
Zafira se mi hodně líbí, ale pro tenhle konkrétní účel je výhodnější konkurence. Je to dáno i vnějšími rozměry - zafira je přeci jen velká astra, galaxy je obrovské mpv (snad jen Grand voyager je vetší mpv)
Btw. možná to nevyužiješ - ale po odstranění sedaček v galaxy vznikne ložná plocha přes dva metry strčíš tam matraci a můžeš spát. V zafiře když posuneš sedačky kam to jde dostaneš jen něco kolem 180cm. což na pohodlné spaní není.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821