Povezte jake zvire uz jste prejeli chte ci nechte?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No prave proto ze jsem si myslel, ze to nejak takhle dopada jsem se hodne divil tomu, ze to u Pluhare odneslo vzdycky jen svetlo....Zigi píše:Prezentace od 811018,ale Upozornuji,ze to neni pro slabsi jedince!!!!
http://storage.dssk.cz/download.php?log ... 122&lng=cs
To asi jo, myslim, ze nejak hezkej pasik muze mit naprosto v poho pres 200 kg, u srnky tezko rict. Ale asi nejdrsnejsi, co te na nasich silnicich muze potkat si myslim, ze je nejakej hezky starej jelen ( ten uz by moh mit tak kolem 0,5 t), to uz musi byt poradnej masakr....Zigi píše:No myslim,ze kdyz trefis srnku nebo kance ve 150km/h,tak uz to musi byt supa jak do zdiMarra píše:Ja si ale presne tohle o srnkach myslel - ze diky tem svym hubenym, vysokym noham ti cely telo rozmlati strechu, oproti tomu kdyz trefis prase, tak "rozbori jen" cumak...
No je fakt, ze jsem to s tou vahou trosku prepisk, protoze jsem se dival schvalne na net, takze maji okolo 200 kg..... No bratranec srazil s Cliem zajice ve zhruba 130,pry rana jako blazen, ale autu se nic nestalo. Takze kdyz to neudelalo nic Cliu, tak si myslim, ze Astrulka, ktera je mnohem festovnejsi by se uz vubec nic nestalo...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pták ohnivák : http://nehody.motobanda.com/bazant.htm
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Marra píše: No bratranec srazil s Cliem zajice ve zhruba 130,pry rana jako blazen, ale autu se nic nestalo. Takze kdyz to neudelalo nic Cliu, tak si myslim, ze Astrulka, ktera je mnohem festovnejsi by se uz vubec nic nestalo...
Tak s Cliem i s Astrou jsem taky srazil zajíce (ťuk, ťuk..) a ani s jednim se nic nestalo. S Cliem tak v kilu a z 50cm zajce byl 70cm, protože se zahák o šroub u vejfuku a trochu ho to roztrhalo. A s Astrou tak v 60km/h a to se mi ohlo jen lizátko pod předním nárázníkem. Záleží asi jak je ten zajíc zdatný, jak vysoko vyskočí.