Zafira - Nový lak
Zafira - Nový lak
Nechávali jste si přestříkat Zafiru? Zajímá mě, na kolik ta sranda vyjde... mám to už docela poškrábané (blbci na parkovištích u marketů, větve, štěrk...apod)...zajímá mě konkrétně černá barva. Teď mám tmavě šedou metalízu..a metalíza se mi ani moc nelíbí.
Kdyby jste teda někdo věděli přibližnou cenu, popřípadě mi doporučili lakovnu někde ve Zlínském kraji, budu moc rád za jakékoli info
Kdyby jste teda někdo věděli přibližnou cenu, popřípadě mi doporučili lakovnu někde ve Zlínském kraji, budu moc rád za jakékoli info
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zafira - Nový lak
joelproduction píše:Nechávali jste si přestříkat Zafiru? Zajímá mě, na kolik ta sranda vyjde... mám to už docela poškrábané (blbci na parkovištích u marketů, větve, štěrk...apod)...zajímá mě konkrétně černá barva. Teď mám tmavě šedou metalízu..a metalíza se mi ani moc nelíbí.
kebyze byvas na SVK okolie BA tak ti doporucim ale takto nie cena moze byt cca 50.000 SK aj s farbou mne to robi za 40.000 2 farby a plno roboty s git a brusenim
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nez novy lak to uz bude jednodussi auto prodat a priplatit pade a mas novejsi model s lepsim lakem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No v takovém případě asi jo Pade za to nedám... Třeba se tu najde někdo, kdo to udělá levněji
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
no nevim levneji ked si kupis farbu aj lak aj vsetko okolo toho sam ti to nastriekam aj jajoelproduction píše:No v takovém případě asi jo Pade za to nedám... Třeba se tu najde někdo, kdo to udělá levněji
dobry lakernik si vypyta mas istotu ze ti to nesleze a nezacne odlupovat a ze ne na kazdom centimetre stvorcovom 2 zrnka prachu
S tím zkušenost nemám...pomůže to?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
nezkoušel jsem, říkal mi o tom Jocker a zdá se že ano, zkus pokecat s ním a cenou seš na tom asi 10x míň jak novej lak
S tím lakováním si to ještě dost rozmysli... Také mám ne zrovna nejlépe zachovalý lak ( i z stejných důvodu, jak si psal, ale to má každý, kdo jezdí na nákupy ) a znám i dost lidí, co by udělali celolak levně... Nicméně cena také odpovídá kvalitě A když bych viděl hned po pár dnech první škrábanec na novém laku, tak bych byl dost na***ný Teď když příjdu k Astře a uvidím další menší škrábanec, tak si akorát tak řeknu ACHJO, MĚ Z TOHO JEBNE
Být Tebou, tak bych volil raději to rozleštění laku, pokud je už zašlejší... Já jsem kdysi použil na malé škrábance kdysi leštěnku TURTLE WAX COLOR MAGIC Lak byl skoro jako nový, i velmi hladký ( příjemný na dotek, až jsem si na něm chtěl ustlat ) a malé škrábance zmizely... Bohužel mělo to i svůj protiklad a to, že hlubší škrábance byly mnohem více vidět a to co se nepovedlo předešlému majiteli perfektně přelakovat ( u mě kapota ), tak po této leštěnce bylo vidět jakým způsobem lakoval tu kapotu ( směr lakování a kde byla jaká vrstva )
Letos na doporučení jednoho člena zkusím jinou leštěnku, s kterou bude sice práce na 3 dny, ale výsledek by měl být mnohem přijatelnější, jako v jeho případě
Být Tebou, tak bych volil raději to rozleštění laku, pokud je už zašlejší... Já jsem kdysi použil na malé škrábance kdysi leštěnku TURTLE WAX COLOR MAGIC Lak byl skoro jako nový, i velmi hladký ( příjemný na dotek, až jsem si na něm chtěl ustlat ) a malé škrábance zmizely... Bohužel mělo to i svůj protiklad a to, že hlubší škrábance byly mnohem více vidět a to co se nepovedlo předešlému majiteli perfektně přelakovat ( u mě kapota ), tak po této leštěnce bylo vidět jakým způsobem lakoval tu kapotu ( směr lakování a kde byla jaká vrstva )
Letos na doporučení jednoho člena zkusím jinou leštěnku, s kterou bude sice práce na 3 dny, ale výsledek by měl být mnohem přijatelnější, jako v jeho případě
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
kdybych aspoň sehnal kus toho laku, nějakou korekční tyčinku nebo něco ...... Škrábance nejsou veliké, ale na některých místech..hlavně předek, má dírky v laku po kamínkách cca 1-2mm velíké..
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
lakovou tužku si objednej v oplu podle kodu barvy asi za 200
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
skoda ze sa nedala rozlestit cierna farba na bielu podla mna rozlestit to som nevidel este ako sa robi ale ked chces zakryt tie skrabanceky tak sa pryklanam k tej retusovacej tycinke
Výborná karosárna s lakovnou v Kroměříži, ale počítej že 20000,- na nový lak nebude stačit. Levně = většinou nekvalitně. Pokud nemáš rýhy hluboko "až do masa" tak nechal přebrousit lat jak radili kolegové výše. To tě vyjde cca na nějaký 2.000,-. Odstraní to prakticky všechno co není až kov.
Navíc dneska existujou leštěnky v barvě karoserie. Já dostal takovou na Vánoce od Sonaxu, je tam i přibalená tužka (vypadá to jako voskovka) v barvě na vyplnění rýh. Zkusil bych nejdřív toto.
Navíc dneska existujou leštěnky v barvě karoserie. Já dostal takovou na Vánoce od Sonaxu, je tam i přibalená tužka (vypadá to jako voskovka) v barvě na vyplnění rýh. Zkusil bych nejdřív toto.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Já mám domluvený lakování od známýho - zrcátko nalakuje zadarmo (prý to je malá plocha) a přední nárazník prý max. za tisícovku, takže není co řešit
AstraMan: já koupil tohle, ale rozlěšťovat budu až bude přijatelný počasí. Je to skoro to stejný co použil Avantgarde
AstraMan: já koupil tohle, ale rozlěšťovat budu až bude přijatelný počasí. Je to skoro to stejný co použil Avantgarde