Sport.podvozek
Re: Sport.podvozek
já mám snížení na HTB 35/20 s pneu 205/45/17 a ani ťuk takže se 16" to bude ok
- Reklama
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Tak přes doporučení prodejce jsem podlehl a objednal jsem pevné snížení Weitec 55 mm/40 mm. Chtěl jsem 35/35, ale řekl mi, že se občas stává to, že předek je víš jak zadek, a vypadá to jako když máte přeloženej kufr. No já mam Opel Astra Caravan G r.v. 1999, motor 2.0 Di, tak uvidíme co z toho vznikne. Teď jsem kupoval kola 205/50 R16, tak doufám, že to s tím snížením nebude vypadat hrozně, každej mi radí ať tam dám 18ky, ale prostě na to nejsou prachy. Snad to bude OK. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
2.0 Di 16V (X20 DTL)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tak jestli ti tohle tvrdil , tak to asi neumí objednat , když se to objedná tak jak má tak to nikdy nemůže být jinak než uvádí výrobce. Jen pro info za jakou bude cenu ???
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten Weitec stojí 11.520 Kč bez DPH. No nevím, věnuje se tomu dlouho a asi ví co kolikrát přijde, není to časté, ale říkal že tak 2 podvozky z 10ti tak vypadat můžou. Hlavně to stojí stejně, takže kvůli ceně mě nenatahuje. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
LÍNEJ ROPÁK
2.0 Di 16V (X20 DTL)
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Netvrdím že se to nestane , ale to se dá vyreklamovat , přece jen to skládají lidi a né stroje a člověk není neomylný.
Jinak neříkám že tě tahá za cenu , jen jen pro tvé info , ofico podvozek stojí 12,663,- s DPH a já je prodávám za 11,500,- vč. DPH . Tak jen aby jsi vědel že tě netahá za cenu![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Jinak neříkám že tě tahá za cenu , jen jen pro tvé info , ofico podvozek stojí 12,663,- s DPH a já je prodávám za 11,500,- vč. DPH . Tak jen aby jsi vědel že tě netahá za cenu
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Já jen nevím jestli to nebude moc těch 55mm/40mm, moc se ve stylingu nevyznám, snad to nebude přehnané. Nemá někdo foto se snížením víc jak 40mm?
LÍNEJ ROPÁK
2.0 Di 16V (X20 DTL)
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Bude to akorát , jen to bude víc tvrdý než těch 35/20
Já mám 205/50 R16 a snížení pružinami Supersport 35/30. Vypadá to tak akorát bych řekl. A dá se s tim jezdit téměr bez omezení.
Zrovna dneska sem vezl přítelkyni ráno dolu na václavák na podkovu, a tty idioti tam dali mega retardér. Ve směru nahoru, když sem odjížděj jsem si škrtl podvozkem. A to mám ještě zimáky. Říkal sem si chudák co sem pojede s opravdu sníženým autem![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zrovna dneska sem vezl přítelkyni ráno dolu na václavák na podkovu, a tty idioti tam dali mega retardér. Ve směru nahoru, když sem odjížděj jsem si škrtl podvozkem. A to mám ještě zimáky. Říkal sem si chudák co sem pojede s opravdu sníženým autem
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
BMW F800S
-
- Kontaktovat uživatele:
ja by som ostal asi vysietBerry píše:Já mám 205/50 R16 a snížení pružinami Supersport 35/30. Vypadá to tak akorát bych řekl. A dá se s tim jezdit téměr bez omezení.
Zrovna dneska sem vezl přítelkyni ráno dolu na václavák na podkovu, a tty idioti tam dali mega retardér. Ve směru nahoru, když sem odjížděj jsem si škrtl podvozkem. A to mám ještě zimáky. Říkal sem si chudák co sem pojede s opravdu sníženým autem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
este mi povedzte ako to merate to znizenie ?? Ja mam vyskovo nastavitelny a mam ho naladeny na oko aby boli vpredu rovnake fugy medzi kolesom a blatnikom ako v zadu a fugy su tak akurat zarovno gumy
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Snížení beru podle toho co udává výrobce. O kolik si to kleklo v reálu jsme neměřil.
Ale vyšlo to naštěstí taky tak, že mám v podběhu stejné mezery.
Tam by zůstalo vyset spousta lidí. Ten retardér je fakt šílenej. V životě sem nic takovýho neviděl. Idioti..
Tam by zůstalo vyset spousta lidí. Ten retardér je fakt šílenej. V životě sem nic takovýho neviděl. Idioti..
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
BMW F800S
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam strach pri obycajnom a ked hovoris ze ten je pre monster trucky tak to by som asi celu ulicu ucpal a chcel cuvat odtial precBerry píše:Snížení beru podle toho co udává výrobce. O kolik si to kleklo v reálu jsme neměřil.
Mam dotaz . . .
Ked sa pise pri pruzinach : WEITEC sportovní snížené pružiny Opel Astra G Caravan typ (T98 / kombi) motor 1,8i - 2,2i + 1,7 Di - 2,2 Di -- od roku výroby 3/98- ( snížení přední nápravy 35mm, zadní nápravy 35mm )
Tak to "snížení přední nápravy 35mm, zadní nápravy 35mm" znamena rozsah o kolko ide ta pruzina stlacit, alebo nebodaj poklesnutie celeho podvozku auta o 35 mm co bi bola uz taka mala katastofa
mam len 14 disky a dalsie znizenie auta nepripada do uvahy ved uz teraz nicim vecim slimakom (hlemizom) ich domceky ked ponad nich prejdem . . .
Ked sa pise pri pruzinach : WEITEC sportovní snížené pružiny Opel Astra G Caravan typ (T98 / kombi) motor 1,8i - 2,2i + 1,7 Di - 2,2 Di -- od roku výroby 3/98- ( snížení přední nápravy 35mm, zadní nápravy 35mm )
Tak to "snížení přední nápravy 35mm, zadní nápravy 35mm" znamena rozsah o kolko ide ta pruzina stlacit, alebo nebodaj poklesnutie celeho podvozku auta o 35 mm co bi bola uz taka mala katastofa
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
mam len 14 disky a dalsie znizenie auta nepripada do uvahy ved uz teraz nicim vecim slimakom (hlemizom) ich domceky ked ponad nich prejdem . . .
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000
Znamená to poklesnutie podvozku celého auta o 35mm, čo mimochodom nieje žiadna katastrofa. Ak máš na 14kach diskoch predpísaný rozmer pneumatík, nevidím dôvod, prečo by si mal mať nízky podvozok.
Zdravim
co hovorite na podvozky v-maxx ? ma dakto skusenost alebo nejake referencie
Dik
co hovorite na podvozky v-maxx ? ma dakto skusenost alebo nejake referencie
Dik
Za4a A - Elegance, 1,8 16V, 2001