Tak tohle ne . Kdo je pro návrat Trdla do fóra, ať se podepíše.Trdlo píše:Díky všem, se kterými tu bylo fajn, jste super, máte rádi výborný auta a všem Vám přeju spoustu šťastných km.
Důvody konce, tu nebudu a nechci uvádět, shrnu je do jedný věty - už na to prostě nemám. Hlavně chuť nechat se zbytečně osočovat a urážet, dělat ze sebe debila...
Občas si sem zajdu počíst, ale bez přispívání.
Miloshi, odmaž mně prosím z moderátorů, a díky za vše.
Tohle není nějaký štěk, jsem už dost starej na to abych věděl co dělám a hlavně abych věděl co mi za co stojí a co ne.
Mějte se krásně a nesnažte se please zjistit víc ani na icq, ani po SZ, stejně víc neřeknu.
APiK
EDIT: Díky Majesty. Použiju Tvou citaci, protože je zkrátka přesně výstižná.
EDIT2: Díky rychlyradime. Napsal jsi to moc pěkně, hodí se to i do prvního příspěvku.Majesty píše:Já chápu, že není jednoduché, obzvláště v určité dny, kdy mají někteří členové fóra snad krámy, dělat tu pořádek a pořád dokola mazat, přesouvat a vysvětlovat. Tohle už byl docela nářez, ale jak už jsem psal, inteligentní lidi takovej magor nemůže přece rozhodit nebo urazit. Já myslím, že by si měl Roman trochu odpočinout a pak v klidu zase pokračovat. Tohle mě vážně .ere, ale nevím co bych mohl udělat, aby se to změnilo.
rychlyradim píše:dodatek: ....není na světě ničeho horšího, než-li srážky s blbcem...a proto Trdlo ikdyž víme všichni, že to není někdy lehké, neber si do hlavy tyto blbce vrat se k nám a nadále tvoř hodnoty, které tento web rozhodně více obohacují, než-li názor blbce..