tak si kup ještě 1.2 HTP to bude teprve hustokáraOliver píše:A to mám již osmé auto (Opel Astra G1,4 16V), takže porovnávat můžu!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
tak si kup ještě 1.2 HTP to bude teprve hustokáraOliver píše:A to mám již osmé auto (Opel Astra G1,4 16V), takže porovnávat můžu!
Hele ty chytrej Vojto, když máš někomu poradit co má udělat, když má nějaký problém, tak víš velký kulový, hraješ se na machra, přitom nevíš o autech nic, tak nemel krávoviny, já jsem napsal, že má auto na velký kulový, prostě jsem netrefil, pokud jsem měl nějaký problém, tak jsem se zde na fóru ptal, stejně nikdo nedokázal přesně poradit, zkoušel jsem kde co, jsem si myslím dost chytrej na to, abych věděl jak auto funguje, ale nejsem žádný fenomém, abych věděl úplně všechno, o autech toho vím celkem dost, ale nevím vše.Takže, jestli se chceš hádat, tak se hádej, ale mě vynech.Vojta píše:co to je za hovna? komu to cpeš? myslíš že je na to někdo zvědavej? jdi si koupit osmýho forda do áček, astru dej na protiúčet a je vyřešeno
Nojo čemu se také můžeme divit... Starší auta nebyla tak propletená elektronikou, jako ty nynější... Čím novější auto a čím lepší výbava, tím více propletené elektroniky... A to je bohužel kámen úrazu, elektronice neporučíš, nijak ji nemůžeš průběžně ošetřovat atd, je to hold jeden velký MATRIXCOBEIN píše:Ono Oliver má pravdu možná tak v tom,že starý ford mu sloužil dobře ale toto už se třeba o nových říci nedá. Soused má 5 let staré mondeo tdci a v servise je stálým hostem. Opel taky dřív dělal auta s delší životností
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |