Jo, bude to malé abude pořád řvát.Skuti píše:4 Radoš 92: kažodpádně přijmi i mojí gratulaci k miminku, ať je zdravé, a mimochodem už víte co to bude?
Radoši, taky gratulace. Ať málo brečí a jen samou radost dělá.
Jo, bude to malé abude pořád řvát.Skuti píše:4 Radoš 92: kažodpádně přijmi i mojí gratulaci k miminku, ať je zdravé, a mimochodem už víte co to bude?
ono to jde i bez toho...milosh píše:Min sedet u fora a vic s***t a bude dite na svete cobydup, nebo spis cobys*kTrdlo píše:Radoši a to ti přeju. Gratulace veliká. Nám už to snad taky vyjde....
Neboj, ze dvou si mašli nehodíš! Člověk je skladný materiál a navíc zvyknout se dá opravdu, ale oravdu na cokoliv! Víš co, hlavní je aby byli zdraví! Držím pěsti!Radoš 92 píše:Klucí díky. Co to bude, se dozvíte někdy v listopadu. Nevíme to zatím ani mi, ale až to budeme vědět, necháme si to pro sebe, a budeme to tajit. Ale co můžu prozradit,je to, že to možná budou rovnou dvě jedním vrzem. Za pár dní jdeme (jde Zuzka, já jí akorát vezu) na kontrolu a budeme vědět. Buďto bude jedno, nebo dvě. Jestli budou dvě, tak si hodím mašli. Jednou člověk svolí dítě a vono se z toho vyklubou dvě...
To je schválně tak malý. Protože jsem Tě nechtěl moc strašit. A navíc nevím jak fotku šupnout aby se zvětšila. Ano, my jsme doma ti šťastní co mají dvě najednou (teď mají 20 měsíců), mimo to ještě máme 4 letého raracha.Radoš 92 píše:Obrázek sice nejde zvěšit, ale i tak díky. Ty jsi taky ten šťastlivec, co má dvě najednou, jo?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |