![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Bohužel mám k dispozici jen krátké video, tak SOSEJTE
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Neříkám, že by to nešlo, jen to, že při zavírání (pomocí DO, ale vlastně druhém zamčení) se využívá funkce ŘJ centrálu. Na odemykání (otevírání) tam tato funkce není. Ty by to stahovalo okna i v zimě. Zkrátka, bylo by to poněkud složitější....Frydex píše:To nechápu.... když jde impuls na centrál, tak ho použít přece přes nějaké relé, co podrží okna na otevření... hmm, asi si to představuju lehko..
Defender píše:No tak konkrétně tohle mně připadá jako zbytečnost, nerad bych si třeba v prudkym lijáku otevřel auto a po nasednutí (neřku-li jen když chci dát něco do kufru) musel na rychlo zavírat všechny okna, teda pokud na to není vychytávka že se otevřou jen když třeba podržím otvírání na klíči
je to v podstatě k ničemuDefender píše:Jo jo, ale stejně no![]()
Ano zkoušel, ale samozřejmě sem s tím počítal, že mě toto fungovat nebudekukajz píše:TO AstraMan: Skúšal si to?
To je přesně ono… Kdyby se okénka stáhla ihned po prvním odemčení vozu, tak by to bylo přinejmenším obtěžujícígenius0011 píše:zkoukni to video pořádně
![]()
odemče-zamče-odemče hned po sobě a až na následný druhý odemčení jedou okna dolů
I pro ostatní: Nikomu toto řešení rozhodně nevnucuji, jen jsem na tuto vychytávku čirou náhodou narazilgenius0011 píše:je to v podstatě k ničemu
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |