MID - meniace sa znaky
Re: Meniace sa znaky
Pokud by se vyloučilo špatné propojení (vodiče, konektor), tak jedině, že by MID špatně interpretoval přijaté znaky. Ale to je málo pravděpodobné. Nejlepší je fakt půjčit si a vyzkoušet jiné rádio a hned budeš vědět na čem jsi. Vždyť vyjmutí a zasunutí rádia trvá pár desítek vteřin.
- Reklama
To je pravda,už len zohnať niekde rádio na oskúšanie.
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jenom nápadRici_X píše:To je pravda,už len zohnať niekde rádio na oskúšanie.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Asi tak týždeň, už pozorujem to že displej sa chová tak ako má.Je to veľmi zaujímave,aby sa to samo spravilo bez akéhokoľvek zásahu.Teraz som doma na slovensku a mame tu -20 a žiaden problém.
Chlapi, už vyše mesiaca (asi tak mesiac a pol) žiadna zmena.Žiaden zmenený sa znak a to bez akéhokoľvek zásahu.Som rád,ale nechápem čo sa stalo,že už to zrazu ide.
Asi dostalo strach z mistnich astraru a tak radsi zacalo sekat dobrotu
Nechcem, zakladať nové tema,chcem akurát reagovať na môj MID. Ako som už písal v úvode mne asi ozaj nieje súdené mať funkčný MID.
Dnes som sadol do auta a čo nevidím,jeden stĺpec už je po smrti, a ďalší preblikáva. A to som kupoval plne funkčný v listopadu. Chcel by som sa opýtať akú životnosť by mal mať MID,ake máte skúsenosti,po akom čase začne vypadávať.
Zaujímalo by ma,aká môže byť príčina, toho že mi to tak skoro začalo odchádzať.
Nemôže to byť len dočasne,spôsobené vlhkosťou,rozdielom teplôt a podobne? Lebo včera sme mali pod nulou a dnes som auto v slnku a vo vnútri bolo 20stupňou a vonku je 9.
Nepomohlo by to nejako ošetriť,ešte v skorom štádiu,než sa mi to úplne rozsype ako ten predchádzajúci.Na tom predtým som mal asi tak 30% chýbajúcich stĺpcov.Nemôže byť nejaká chyba aj v aute,v elektroinštalácií ktorá likviduje moje MIDi???
Dnes som sadol do auta a čo nevidím,jeden stĺpec už je po smrti, a ďalší preblikáva. A to som kupoval plne funkčný v listopadu. Chcel by som sa opýtať akú životnosť by mal mať MID,ake máte skúsenosti,po akom čase začne vypadávať.
Zaujímalo by ma,aká môže byť príčina, toho že mi to tak skoro začalo odchádzať.
Nemôže to byť len dočasne,spôsobené vlhkosťou,rozdielom teplôt a podobne? Lebo včera sme mali pod nulou a dnes som auto v slnku a vo vnútri bolo 20stupňou a vonku je 9.
Nepomohlo by to nejako ošetriť,ešte v skorom štádiu,než sa mi to úplne rozsype ako ten predchádzajúci.Na tom predtým som mal asi tak 30% chýbajúcich stĺpcov.Nemôže byť nejaká chyba aj v aute,v elektroinštalácií ktorá likviduje moje MIDi???
Naneštěstí je to konstrukční vada výrobku. Propojení mezi displejem a deskou plošných spojů je provedeno špatným způsobem. Postupem času, změnami teploty a vlhkostí dochází k postupnému odlepení jednotlivých spojů a jejich následné korozi, která znemožňuje pozdější opravu. Jsou tady machři, kteří to dokáží opravit, ale je to opravdu mravenčí práce a ne vždy se setká s úspěchem.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: MID - meniace sa znaky
upravil jsem název vlákna, snad je teď jasnější, o co jde
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: