Ex Green G 1.6 + Red GTC 1.8 by Samothe
Re: Samothova Astřička X16XEL 5dv.
Tak vítej zpět. Asi dobrej pocit mít ji zase zpátky co ? Tak přeju hodne stastnych kilometru bez ujmy
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Co neubrzdíš, to neukecáš.... jo jo, tak ať drží dlouho po kupě
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Hezký zmrtvýchvstání A dokonce jsis i polepšil. Tak gratuluju. Ten černej plastovej spoiler pod předním nárazníkem máš origo nebo je to takovej ten neohebnej plast? Jestli to není origo. tak si dávej pozor na těsné parkování před obrubníkem, já jsem to už zlomil, vůbec se to neohlo a rovnou rozlámalo Viz fotky u mne v profilu
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
lite.rajce.net......
Myslím si že je to origo "lízátko" co jsem měl i já na původním nárazníku... A to se ohejbá až moc
Ale u Tebe jsem si nevšimnul, že by jsi měl jiné
Ale u Tebe jsem si nevšimnul, že by jsi měl jiné
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
no přímo skvělej pocit mít ji zase před barákem v pojízdném stavu to lízátko jsem kupoval přímo s nárazníkem takže by to mělo být origo nevím že by se dělali i neoriginální
No já orig. nárazník nemám, tak asi proto
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
lite.rajce.net......
lite.rajce.net......
tahle zima je na mě opravdu krutá dneska mi zvledlejší silnice jeden blbec nedal přednost a na*ral se mi do cesty když jsem odpočoval do leva a škrtl mi nárazník a rychle ujel naštěstí nic vážného asi to bude trošku odřené v té tmě jsem toho moc nespozoroval,ale i tak už mě to sere novej lak a už škráblej
To jsou takovy k**vy ty lidi. Doufám, že zůstalo jen u lehkého "parkovacího" škrábance. Jezdit s novým lakem na náraznících je opravdu opruz - to potvrzuji. Hlavně ve městech a při parkování...Samothe píše:tahle zima je na mě opravdu krutá dneska mi zvledlejší silnice jeden blbec nedal přednost a na*ral se mi do cesty když jsem odpočoval do leva a škrtl mi nárazník a rychle ujel naštěstí nic vážného asi to bude trošku odřené v té tmě jsem toho moc nespozoroval,ale i tak už mě to sere novej lak a už škráblej
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- kabrioletak
tak to je uz jak na schval,si na tebe snad sedla smula,nebod to uz neni mozny. jinak lidi nemaji v sobe kousek slusnosti a toleranci k druhym,a take to tak na tech nasich silnici vypada.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
kdyby aspoň zastavil a omluvil se nebo něco prostě tak bych ten škrábanec ani nějak neřešil,ale on radši zrychlý a ujede být teplé počasí tak si to zaním ženu abych ho dohnal,ale v tom počasí bych si ještě udělal víc škody než užitku,ale je fakt že postupem času mi to lidi na parkovištích svojí neohleduplností otlučou až to bude k vzteku
jj tenhle odkaz jsem tady už jednou dával ...
tak to je leštenka krásna musel si sa s tým riadne pohrať
ten OPC znak pri zapaľovači je len nálepka??? vyzerá dobre
ten OPC znak pri zapaľovači je len nálepka??? vyzerá dobre
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
http://www.aquapumps.sk/
Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...