Astra Coupé/Cabrio sraz 2009 a 29-30.05.2010
Re: Astra Coupé/Cabrio sraz LÉTO 2009
kdyz Kveten, tak do konce Brezna stanovme presny termin... Ja jsem pro, i kdyz jsem hlasoval pro Cervenec, ale prizpusobim se...
Astra coupe 2.0 16V turbo, Bertone r.v. 2004, 147kW
- Reklama
Nejdřív musíme zjistit, který měsíc bude nejvíc vyhovovat a pak se upřesní, který víkend to bude a taky kde. Mě se zamlouvá jak přímo někde v Brně, tak i Sendikův návrh
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Hlasovala jsem pro červenec, už bude krásný teplo a nemusíš sebou tahat tolik věcí, ale samozřejmě přijedu kterýkoliv jiný měsíc, rozhodně si takový sraz nenechám ujít
BMW 530xD E60
heh..ja jsem zivotni optimista....nejvetsi optimista, ktereho znam....kdo me zna potvrdikabrioletak píše:hele neprud,nejsi žadný optimistaPitman píše:heh..jeste si to nezabalil neee..ja uz nebudu prudit..doufam ze vam to kluci vyjde
-
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně jsem pro květen nebo červen. V červenci jedu na dovču a kdyby to byl stejný termín, tak by mě to dost sr..o.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Do predesleho prispevku jsem chtel jeste napsat at Pityho neposlouchate, ale on to Ondra opravdu spatne nemysli...
...sam ma totiz tezkej zivot, vsichni do neho rejpou, utahujou si z neho a on si to pak vybiji na slabsich jedincich, ci malych skupinkach...
Vlastnorucne Te na ten sraz dopravim, at muzes pak mrkat, ok?
...sam ma totiz tezkej zivot, vsichni do neho rejpou, utahujou si z neho a on si to pak vybiji na slabsich jedincich, ci malych skupinkach...
- kabrioletak
ja taky veřim že to Pitman nemyslí až tak špatne,ale musel jsem si rejpnoutAvantgarde píše:Do predesleho prispevku jsem chtel jeste napsat at Pityho neposlouchate, ale on to Ondra opravdu spatne nemysli...
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Joooooooooo..tak to beru...rad se na vsechny ty kupátka podívám a kdo bude chtít tak si do nej muzu i zaprudit...neni problemAvantgarde píše:Do predesleho prispevku jsem chtel jeste napsat at Pityho neposlouchate, ale on to Ondra opravdu spatne nemysli...
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
tak nejsem proti brnu nijak osobne ale uz jen kvuli D1 bych to radsi videl nekde jinde, neb neni nic horsiho nez jet z Prahy do Brna po dalnici a s tim tvrdym podvozkem to bude uplny utrpeni treba Hradec nebo Pardubice ... ci tam nekde stred republiky ... ale je mi jasny ze se prizpusobim vetsine .. ale D1 je desna to vime vsici
- kabrioletak
naprosto tě chápu,D1 z Prahy na Brno je otres.když jezdim do Prahy tak jezdim na Hradec Kralove a pak po nove dalnici.v tvem pripadě by tohle asi byla zajiždka ale ja bych stejně tak jel být na tvém místě.jinak co se tyče místa tak už je stejně odhlasované nebod se všichni zhodli na brnu.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Jimmy nic proti, ale ten prispevek je hodne zcestny...
Kazdopadne bych to hlasovani mozna uzavrel. Celkem je nas nejakych 23 a hlasovalo 12 lidi.
Obeslu jeste sz vsechny majitele a pak zvolime presny termin a misto.
Kazdopadne bych to hlasovani mozna uzavrel. Celkem je nas nejakych 23 a hlasovalo 12 lidi.
Obeslu jeste sz vsechny majitele a pak zvolime presny termin a misto.
Avantgarde: zrovna odpoledne jsem přemýšlel jestli tohle téma neoživit
možná bych pak dal i hlasování na termín
možná bych pak dal i hlasování na termín
tak tak,já taky hlasoval pro květen,ale ani červen by mi nevadil
- kabrioletak
ahoj,vy jste vlastně dva jsem zapoměl.tak na srazu se kouknu na ty vaše skvostyGeorge_GTR píše:tak jak jsem už napsal ,uděláme si s bratrem čas kdykoliv a jakýkoliv měsíc,já hlasoval pro květen
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- kabrioletak
zajisti pocasi a jsem tam na stoproGeorge_GTR píše:no mi už se také těšíme,zvlášťě na jedno kabrio ,a zkus nepřijet
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz