![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Jinak jsem to myslel přesně tak jak píše Frydex
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Frydex píše:............. laborování, kolik a jak je natočit, aby to svítilo rovnoměrně... ............ trpělivosti![]()
A vůbec Ti nevadí, že ta 2w mnohem víc topí, viď. Tak až začne něco smrdět, víš kde hledat problém....dany2ka píše:no tak je pravda, ze kdyz sem tam lepil ty folie, tak sem tam daval silnejsi zarovky misto 1.5w 2w myslim, to je docela podstatna vec kterou sem nenapsal, vyhral sem si s tim pekne a kdyz vidim jaka je prace s diodama, tak radsi takhle a vysledek je lepsi to mi nikdo nevymluvi!!....sviti to krasne rovnomerne a to co je podlepeny modre je modry a to co cervene je cerveny, zadne sbihani cervene a modre!
Takto som to vyriešil ja: KLIKHribek píše:Uff, tak po přečtení celého vlákna se ptám, jak na změnu podsvícení u nás co máme bílé celé budíky??
Jo to vypadá mnohem líp než to hnusné žluté světlo, i když je tam dost vidět právě to čeho se bojím, někde to svití hodně a někde málo, dělá to samozřejmě i u toho žlutého světla ale není to tak výrazné.mexxo píše:Takto som to vyriešil ja: KLIKHribek píše:Uff, tak po přečtení celého vlákna se ptám, jak na změnu podsvícení u nás co máme bílé celé budíky??
Frydex píše:Když mi je někdo půjčíte na týden domů, tak si s tím zkusím pohrát...
Fáákt?Frydex píše:Když mi je někdo půjčíte na týden domů, tak si s tím zkusím pohrát...
Jo no...Salám píše:Fáákt?Frydex píše:Když mi je někdo půjčíte na týden domů, tak si s tím zkusím pohrát...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |