![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
dnes strhávám vše co mi ho v práci připomíná v kanclu mám skříňku vedle jeho na které je jeho fotka a jméno deně co tam přijdu je mi z toho špatně jak to vidím už se na to nemůžu dívat ať si vedení říká co chce a ikdyž je to zapečetěné strhávám ..
to mas tazke ked si ich este aj poznal prave kvoli tomuto vsetkemu by som to zakazalSamothe píše:jeho důvody byly jasné ale činy nesmyslné,bydlel pod střechou rodičů expřítelkyni(Vlaďky) po rozchodu mu bylo řečeno že se má vystěhovat takže přišel o střechu nad hlavou takže jeho důvod proč je vzít sebounový přítel mu jí přebral pro něho jasný důvod a Vlaďku protože se sním rozešla a té je mi nejvíce líto ptž jsem jí nejlíp znal
![]()
dnes strhávám vše co mi ho v práci připomíná v kanclu mám skříňku vedle jeho na které je jeho fotka a jméno deně co tam přijdu je mi z toho špatně jak to vidím už se na to nemůžu dívat ať si vedení říká co chce a ikdyž je to zapečetěné strhávám ..
SOUHLASÍM SE VŠÍM. Já bych těm muslimům a jiným vypatlancům dal jasně najevo-chceš žít v civilizované zemi? Chceš navštěvovat školy v civilizované zemi? Tak budeš dodržovat její zákony. Žádná pokrývka hlavy ani zahalený obličej a podobně. Nelíbí se ti to? Tak táhni,a za svoje.Majesty píše:Pro spoustu takových národů je to bohužel běžné a normální řešení. Neříkám, že konkrétně tady, protože tady ten magor zjevně neměl všech pět pohromadě. Rozchod s holkou zažil každý a i když je to těžký, rozhodně se to takhle nedá řešit, ale viz třeba nedávný případ v Německu. Vypatlanec zabije vlastní sestru, protože zostudila rodinu a oni ho ještě chválí a oslavují. Ještě že to bylo v civilizaci a odsoudili ho. Jenže když to leckde takhle bude, tak se vždy najde někdo, kdo se dostane mezi normální lidi a někoho zkrátka zastřelí. Já osobně bych kolem takových států postavil vysokou zeď, za ní minové pole a ať se tam mezi sebou postřílí a vymlátí. Nejhorší je to vždycky pro ty blízké a kamarády. K tomu se zkrátka víc říct nedá.
A nejlepší na tom všem je, že kdejakej idiot u nás ještě dostane prachy a letenku. Odletí, vymění pas a šup zpátky. U nás zkrátka vědí, jak podpořit lidi............ jen škoda, že ne vlastní obyvatelstvo.
Je po něm...Samothe píše:jinak já tak nějak doufám že se z toho dostane ikdyž s prostřelenou hlavou už nebude normální ale doufám že se stane zázrak a dostane s plným vědomím a bude doživotně pykat za to co udělal ...
Tak tak ... dokonáno !Salám píše:Je po něm...Samothe píše:jinak já tak nějak doufám že se z toho dostane ikdyž s prostřelenou hlavou už nebude normální ale doufám že se stane zázrak a dostane s plným vědomím a bude doživotně pykat za to co udělal ...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |