tragédie v Petřvaldu
Re: tragédie v Petřvaldu
jeho důvody byly jasné ale činy nesmyslné,bydlel pod střechou rodičů expřítelkyni(Vlaďky) po rozchodu mu bylo řečeno že se má vystěhovat takže přišel o střechu nad hlavou takže jeho důvod proč je vzít sebou nový přítel mu jí přebral pro něho jasný důvod a Vlaďku protože se sním rozešla a té je mi nejvíce líto ptž jsem jí nejlíp znal
dnes strhávám vše co mi ho v práci připomíná v kanclu mám skříňku vedle jeho na které je jeho fotka a jméno deně co tam přijdu je mi z toho špatně jak to vidím už se na to nemůžu dívat ať si vedení říká co chce a ikdyž je to zapečetěné strhávám ..
dnes strhávám vše co mi ho v práci připomíná v kanclu mám skříňku vedle jeho na které je jeho fotka a jméno deně co tam přijdu je mi z toho špatně jak to vidím už se na to nemůžu dívat ať si vedení říká co chce a ikdyž je to zapečetěné strhávám ..
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
to mas tazke ked si ich este aj poznal prave kvoli tomuto vsetkemu by som to zakazalSamothe píše:jeho důvody byly jasné ale činy nesmyslné,bydlel pod střechou rodičů expřítelkyni(Vlaďky) po rozchodu mu bylo řečeno že se má vystěhovat takže přišel o střechu nad hlavou takže jeho důvod proč je vzít sebou nový přítel mu jí přebral pro něho jasný důvod a Vlaďku protože se sním rozešla a té je mi nejvíce líto ptž jsem jí nejlíp znal
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro spoustu takových národů je to bohužel běžné a normální řešení. Neříkám, že konkrétně tady, protože tady ten magor zjevně neměl všech pět pohromadě. Rozchod s holkou zažil každý a i když je to těžký, rozhodně se to takhle nedá řešit, ale viz třeba nedávný případ v Německu. Vypatlanec zabije vlastní sestru, protože zostudila rodinu a oni ho ještě chválí a oslavují. Ještě že to bylo v civilizaci a odsoudili ho. Jenže když to leckde takhle bude, tak se vždy najde někdo, kdo se dostane mezi normální lidi a někoho zkrátka zastřelí. Já osobně bych kolem takových států postavil vysokou zeď, za ní minové pole a ať se tam mezi sebou postřílí a vymlátí. Nejhorší je to vždycky pro ty blízké a kamarády. K tomu se zkrátka víc říct nedá.
A nejlepší na tom všem je, že kdejakej idiot u nás ještě dostane prachy a letenku. Odletí, vymění pas a šup zpátky. U nás zkrátka vědí, jak podpořit lidi............ jen škoda, že ne vlastní obyvatelstvo.
A nejlepší na tom všem je, že kdejakej idiot u nás ještě dostane prachy a letenku. Odletí, vymění pas a šup zpátky. U nás zkrátka vědí, jak podpořit lidi............ jen škoda, že ne vlastní obyvatelstvo.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
SOUHLASÍM SE VŠÍM. Já bych těm muslimům a jiným vypatlancům dal jasně najevo-chceš žít v civilizované zemi? Chceš navštěvovat školy v civilizované zemi? Tak budeš dodržovat její zákony. Žádná pokrývka hlavy ani zahalený obličej a podobně. Nelíbí se ti to? Tak táhni,a za svoje.Majesty píše:Pro spoustu takových národů je to bohužel běžné a normální řešení. Neříkám, že konkrétně tady, protože tady ten magor zjevně neměl všech pět pohromadě. Rozchod s holkou zažil každý a i když je to těžký, rozhodně se to takhle nedá řešit, ale viz třeba nedávný případ v Německu. Vypatlanec zabije vlastní sestru, protože zostudila rodinu a oni ho ještě chválí a oslavují. Ještě že to bylo v civilizaci a odsoudili ho. Jenže když to leckde takhle bude, tak se vždy najde někdo, kdo se dostane mezi normální lidi a někoho zkrátka zastřelí. Já osobně bych kolem takových států postavil vysokou zeď, za ní minové pole a ať se tam mezi sebou postřílí a vymlátí. Nejhorší je to vždycky pro ty blízké a kamarády. K tomu se zkrátka víc říct nedá.
ASTRA LA VISTA
jinak já tak nějak doufám že se z toho dostane ikdyž s prostřelenou hlavou už nebude normální ale doufám že se stane zázrak a dostane s plným vědomím a bude doživotně pykat za to co udělal ...
Samothe právě jsem četl TENTO článek o jeho bývalé přítelkyni. Normálně jsem z toho měl husí kuži jak jí jezdil s nožem po břichu s mimčem .... atd. Pro takový šmejdy trest smrti umučením Jak dlouho si ho znal ?
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
já nemám slov opět se mi spustily slzy o ní jsem slyšet ale jen jak psala jako o sokyni a žárlivku co se chce k němu vrátit ... ježíši ... já znal jen tu jeho dobrou stránku agresor byl když si vypil ale né na lidi s kterými byl,ale takových je spousty ... znal jsem ho dva roky a byly jsme dobří přátelé i s Vlaďkou ... nevím co psát úplně se mi třesou ruce
promiň kámo to jsem nechtěl .... drž se !!! Přijď se taky podívat na naše forum moc rádi Tě tam uvidíme ...
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
-
- Kontaktovat uživatele:
Takové věci týkající se našich blízkých se nás vždycky hluboce dotknou a žádná slova nemohou zmírnit tu bolest uvnitř. Jediné co pomáhá je čas a ten bohužel v takovém případě plyne příliš pomalu. Někdy se ta rána v srdci nezacelí úplně ale i tak ji čas aspoň částečně zahladí. Bohužel zatím je moc čerstvá a bolí. Člověk musí chodit mezi lidi a fungovat, aby na to myslel co nejméně a nechat pracovat ten prokletý čas......
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás
O nás
v pohodě nic se neděje Ferdo stejně bych k němu brzy přišel čtu veškeré články týkající se tohoto dramatu
Je po něm...Samothe píše:jinak já tak nějak doufám že se z toho dostane ikdyž s prostřelenou hlavou už nebude normální ale doufám že se stane zázrak a dostane s plným vědomím a bude doživotně pykat za to co udělal ...
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak tak ... dokonáno !Salám píše:Je po něm...Samothe píše:jinak já tak nějak doufám že se z toho dostane ikdyž s prostřelenou hlavou už nebude normální ale doufám že se stane zázrak a dostane s plným vědomím a bude doživotně pykat za to co udělal ...
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ten článek (nůž na břichu s mimčem atd.) mi taky úplně nahnal husí kůži a slzy do očí a tak je aspoň malá útěcha že je po něm ale zasloužil by nějakou hodně bolestivou a dlouhou smrt aby co nejvíc trpěl. Vím že se do kůže Samotheho nejde vžít ale aspoň co jde to snažím vcítit a a co nejvíc pochopit jeho pocity. Já sám nevím co bych na jeho místě cítil a prožíval v takové situaci. A to že je někdo hajzl na ntou a jeho okolí to netuší znám důvěrně.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Jednou a provždy to byl přivandrovalec a parchant v jedné osobě. Nad těmi to lidmi nemám slitování. A ani ty jeho orgány bych nikomu nenechal protože takový hajzl si nezaslouží ani to rozebrání. A nějaký pohřeb? nebo transport do té prdele odkud byl? Nic,poslal bych ho po řece. Ať ho ryby okoušou.
ASTRA LA VISTA