tragédie v Petřvaldu

Co se jinam nehodí pište sem

Reklama

new-name
Kontaktovat uživatele:

Re: tragédie v Petřvaldu

Příspěvek od new-name » 10 bře 2009, 08:27

to už je ale dva (tři) dny starý ne? :twisted:
na všechno prostě nenajdeš odpověď, ale jak sem vypozoroval ze zpráv, měl svojí dceru asi hodně rád a když jí neměl on, tak * * * *
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe » 10 bře 2009, 08:30

ano dva dny starý ale až včera jsem se dozvěděl o koho jde a já znal hodně dobře vraha i jeho expřítelkyni Vlaďku :cry: :cry:

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 10 bře 2009, 08:37

Tohle se asi pochopit nedá. Taky jsem na to včera koukal jako blázen. Je neuvěřitelný, čeho jsou lidi schopný. :(
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

Skuti

Příspěvek od Skuti » 10 bře 2009, 08:42

To my normální nikdy nepochopíme :(
Obrázek
  • Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe » 10 bře 2009, 08:49

já to nikdy nepochopím :( můj nejlepší kamarád ho tam ještě vezl s tím že jde jenom svému tchánovi popřát a že má na něho počkat v autě že je hned zpět :cry:

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 10 bře 2009, 08:57

Nehledě na to,že jsme měli kafíčko v Dolní Lutyni a to je jen kousek od Petřvaldu ne? Možná jsme tomu mohly zabránit :? Nemáme si to sem pouštět do republiky. Kdejaká havět sem může a pak to tak končí. Od mojí manželky kamarádka byla svobodná matka. Neměla štěstí si najít k sobě rozumnou partii a tak si vzala nějakého araba nebo tak něco. On má dnes papíry aby mohl žít ČR a na ní už se*e. Občas se za ní staví pro poštu,dá ji do zubů a jde zase pryč. Kráva,neměla ho sem vůbec tahat. Ten co to vystřílel na té rodinné oslavě v Petřvaldu byl taky nějaký makedonec nebo tak něco. Přitom z televize z poskytnutých fotografii bylo vidět že ta zastřelená matka té dcerky byla moc hezká,tak proč si taková kočka začíná něco z takovým nějakým auslendrem. Já jsem asi fakt rasista. :|
ASTRA LA VISTA

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe » 10 bře 2009, 09:09

jojo ona byla fakt kus a strašně fajn holka s rozumem a srdíčkem na pravém místě a když jsme sněma vždycky byl tak vypadaly šťastně měl jsem je rád oba a tohle je pro mě nepochopitelné a furt na to myslím nedokážu se ani soustředit.S ním jsem 2 roky spolupracoval a naprosto v pohodě tím víc mě to dostalo :( ještě se mi chlubil že vlastní nelegální zbraň,ale že by ji nikdy nepoužil jen v případě nouze i to že pokud by se sním chtěla rozejít tak že by ji zabil ale to jsem kurva bral jako srandu :cry:

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 10 bře 2009, 09:13

V našich končinách jsou tyhle magoři prostě zajímavý. My normální jim nestačíme a hledají trochu té exotiky. Arabáči jsou nejhorší partie. Pro ně je ženská jen kus hadru, kus majetku a podle toho se k nim chovají. Matka dělá v RÚ Kladruby a arabáči se tam jezdí léčit. Když vidím, co je to za verbeš, nepustil bych je ani přes hranice. Jenže mají prachy a to je to podstatné.
Oni právě vztahy berou trochu jinak než my. Mají jinou mentalitu a pro ně je zkrátka nepřípustné, aby je žena opustila. Pak to většinou takhle dopadá. :(
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

Boči

Příspěvek od Boči » 10 bře 2009, 14:05

Tak to je hnus, zvlášt kdyz si je Samothe znal :( . Proboha co mu ruplo v bedně ... ? Souhlasim s Cobeinem, toto neni normální a jde videt, že více problemový jsou právě ti přistěhovalci :twisted: .
Zase uplne zbytecne vyhasly 4 zivoty ...
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

Majla

Příspěvek od Majla » 10 bře 2009, 16:11

Jen nechápu, proč se ho snažej držet při životě. Dyk je to vrah a náklady na léčbu jdou z našich kapes :?

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 10 bře 2009, 20:19

Pokud se jim ho podaří zachránit(za naše peníze) půjde na doživotí do báně(zase za naše peníze) a výsledek je ten,že takové to zadostiučinění není komu splatit protože on popravil ji,její mámu,tátu i nového přítele. Tak že na co ho zachraňovat? Snad by možná nějaký čekatel na orgány nepohrdl jeho ledvinami a podobně... Normálně bych ho rozebral jako tu červenou astru.
ASTRA LA VISTA

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 10 bře 2009, 20:23

COBEIN píše:Pokud se jim ho podaří zachránit(za naše peníze) půjde na doživotí do báně(zase za naše peníze) a výsledek je ten,že takové to zadostiučinění není komu splatit protože on popravil ji,její mámu,tátu i nového přítele. Tak že na co ho zachraňovat? Snad by možná nějaký čekatel na orgány nepohrdl jeho ledvinami a podobně... Normálně bych ho rozebral jako tu červenou astru.
máš pravdu predsedo,plně s tebou souhlasím.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

monderka1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monderka1 » 10 bře 2009, 20:31

COBEIN píše:Pokud se jim ho podaří zachránit(za naše peníze) půjde na doživotí do báně(zase za naše peníze) a výsledek je ten,že takové to zadostiučinění není komu splatit protože on popravil ji,její mámu,tátu i nového přítele. Tak že na co ho zachraňovat? Snad by možná nějaký čekatel na orgány nepohrdl jeho ledvinami a podobně... Normálně bych ho rozebral jako tu červenou astru.

8) 8) 8) 8)
1,6 8V r.v. 10/98 - je to dravec !!!
https://www.astra-g.cz/galerie/etien/

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 10 bře 2009, 20:45

Asi půjdu do politiky. :D
ASTRA LA VISTA

Zamčeno