zaleži taky na Et disku . ale ja mam upravene "prevarene Lemy" obzvlaště zadni. protože pro ty 17" budu davat podložky.Trdlo píše:Endriko: mi to nějak nevychází...
Při použití standartní pneu a ráfku, a samozřejmě bez snížení, je mezera mezi kolem a podběhem, respektive lemem cca 8cm, ty tvrdíš, že máš decentní snížení -60/60, což znamená že nám zbývají 2cm. Ale máš na autě pneu 225/60/16, která mají o 5cm větší průměr, než standartní 195/60/15, tak mi z toho vychází, že jsi kolem 3cm zakousnutej v lemu a to bez zatížení auta, či pohybech na nerovnostech..... Asi neumím počítat, nebo kecáš.....
Sport.podvozek
Re: Sport.podvozek
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
existuje nastavitelnej podvozek co se dá snížit o cca 30 a naopak ještě zvýšit klidně o 30? jako že bych byl v zimě jště výš než teď nechci zase očesat v závějích celý auto, tak bych byl jak na chůdách
To by ma zaujímalo. Môžeš hodiť foto? Stačí aj mobilom, len pre predstavu. Pretože pred mesiacom si písal niečo iné...endriko píše:zaleži taky na Et disku . ale ja mam upravene "prevarene Lemy" obzvlaště zadni. protože pro ty 17" budu davat podložky.Trdlo píše:Endriko: mi to nějak nevychází...
Při použití standartní pneu a ráfku, a samozřejmě bez snížení, je mezera mezi kolem a podběhem, respektive lemem cca 8cm, ty tvrdíš, že máš decentní snížení -60/60, což znamená že nám zbývají 2cm. Ale máš na autě pneu 225/60/16, která mají o 5cm větší průměr, než standartní 195/60/15, tak mi z toho vychází, že jsi kolem 3cm zakousnutej v lemu a to bez zatížení auta, či pohybech na nerovnostech..... Asi neumím počítat, nebo kecáš.....
endriko píše:Zdrvičko lidi. Chtěl bych se poradit jake minimalni ET mohou mit kola Na Opel Astru G 3 dver bez uprav lemu aby neškrtaly nikde. Vejde se tam ET 40 jedna se ale o 18" disk s rafke J 8 ?? puvodni original oplacke alu kola maji ET 49 R16 J6. Diky za brzkou odpověd.
Mexxo: to chce klid, protože mně to do SZ taky vysvětlil jinak než tady v tématu. Takže asi máme oba jasno.
END
Fotečka by to vyřešila ...
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
new-name píše:existuje nastavitelnej podvozek co se dá snížit o cca 30 a naopak ještě zvýšit klidně o 30? jako že bych byl v zimě jště výš než teď nechci zase očesat v závějích celý auto, tak bych byl jak na chůdách
Neexistuje. jedině vzduchový pérování.
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
Sádlo píše:Naftovy motory jsou tezsi nez benzinovy, takze rekl bych, ze nejsou v podstate stejne.pepik píše:ted sem se koukal na ,,wejteky,, a koukam ze tam maj 1,6-2,2 benzin + 1,7-2,2 diesel takze vpodstate to bude stejne zejo?
A vubec, byt tebe bych do Weitec nesel.
proc ne vejteky?
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
pepik píše: proc ne vejteky?
Mluvim ze zkusenosti. Mel jsem Weitec na Tigru a vubec nebylo povedeny podvozek. Tak trvdy, ze se auto vsude spis skakalo a nutil mi spis zpomalit a s nerovnosti nedokazal poradit.
Teď: Ford Fiesta mk6.5 ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
ahaaa ahaa no tak nakou jinou znacku? treba super sport? prej to je uplne stejny jako ty vejteky akorat jina barva ale nevim no
KN sou hodne drahy JOM to bude mala kvalita tak sem myslel ty vejteky
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
pepik píše:ahaaa ahaa no tak nakou jinou znacku? treba super sport? prej to je uplne stejny jako ty vejteky akorat jina barva ale nevim no
SuperSport nevim, nemam zkusenosti. Mel jsem za to, ze to spis lacina znacka ale muzu se milit. JOM bych v zadnem pripade nekoupil - je jasny, ze za ty penize se nekde setrilo. Kdyz nejsou penize na poradnou znacku jako KN nebo Koni co takhle Holandska znacka InterAlloy - to jsem mel na Tigru taky a byl daleko lepsi nez Weitec ale za podobne penize.
Weitec určitě není špatnej , záleží taky aby jsi voli podvozek který tam má být , jestli si tam dá někdo něco jinéh než tam má být tak to klidně může pak skákat .
V cenový relaci cca 10tis. jsou ty podvozky vyrovnané , spíš zaleží na zpracování a kvalitě odpružení. Má Weitec měl jak pevnej tak štelovák a zas tak hrozný to není .
Můžeš zkusit AP Racing , Spax , a jiné značky. Ale určitě bych dioporučil vybírat značku , která se podvozky zabývá a né je jen prodává , což je příklad JOM , FK , Supersport a jim podobný.
Určitě se nevyplatí na tom šetřit.
V cenový relaci cca 10tis. jsou ty podvozky vyrovnané , spíš zaleží na zpracování a kvalitě odpružení. Má Weitec měl jak pevnej tak štelovák a zas tak hrozný to není .
Můžeš zkusit AP Racing , Spax , a jiné značky. Ale určitě bych dioporučil vybírat značku , která se podvozky zabývá a né je jen prodává , což je příklad JOM , FK , Supersport a jim podobný.
Určitě se nevyplatí na tom šetřit.
Samozrejme jsem tam dal podvozek ktery tam mel byt - na Tigru. A jeste k tomu s rozumnim snizenim (-40/-40) a rikam to bylo desny, proste prilis tvrdy. Mozna na hladoucky asfalt je to bozi podvozek ale v realnim svete hladoucky asfalt neni.,zviratko píše:Weitec určitě není špatnej , záleží taky aby jsi voli podvozek který tam má být , jestli si tam dá někdo něco jinéh než tam má být tak to klidně může pak skákat .
Sádlo píše:Samozrejme jsem tam dal podvozek ktery tam mel byt - na Tigru. A jeste k tomu s rozumnim snizenim (-40/-40) a rikam to bylo desny, proste prilis tvrdy. Mozna na hladoucky asfalt je to bozi podvozek ale v realnim svete hladoucky asfalt neni.,zviratko píše:Weitec určitě není špatnej , záleží taky aby jsi voli podvozek který tam má být , jestli si tam dá někdo něco jinéh než tam má být tak to klidně může pak skákat .
Já to nemyslel na tebe , bral jsem to všeobecně.
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Čau, chci se zeptat. Mam Opel Astra Caravan G motor 2.0 Di, dal jsem tam kola 205/50 R16. Chtěl bych to snížit, ale nevim jestli mi to pak nebude škrtat když dám plnej raid. Opticky to vypadá, že tam místo je, ale když stočim kola tak se mi zdá, že v podběhu už moc místa není, ale nevím, nerozumím tomu, proto se obracím na Vás. Jo a kdyžtak písněte i kolik to mam dát dolu, přemýšlim o 35/35 mm, ale nevim.
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)