Jaro se blizi, prezouvame
Re: Jaro se blizi, prezouvame
V zime sa jazdí všeobecne menej a ako napísal Trdlo, za dobu životnosti pneumatiky ju nezodereme, tak kam sa ponáhľať. Radšej mať zimáky o 14 dní dlhšie ale mám istotu, že nebudem doma váhať či ísť autom alebo nie.
Palix u Vás v PO by som kludne počkal do konca apríla. Chodil som na strednú do SNV a tam snežilo ešte v máji.
Palix u Vás v PO by som kludne počkal do konca apríla. Chodil som na strednú do SNV a tam snežilo ešte v máji.
Astra II
- Reklama
Nemam jeste doceho, vyhlizim nejaky pekny litacky
Cobein prodává pěkné ALU 17" i s pneu Já bohužel jen 15"
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
pro mě nemusíš já jezdil ve čtvrtek kolem to sou ty 15ky co měl gallo jestli se nepletuJimmy323f píše:no tak ani prezouvani neresim . .s tema dirama co po praglu jsou a na dalnicich a silnicich tam nedam letni 40ku profil ani za boha .. nechci kupovat novy letnaky ... zimni 15ky odvadej dobrou praci i kdyz obcas teda i tak dostanou na prdel od diry .. to aby si clovek ukroutil ruce tim vyhejbanim se ... myslim ze v dubnu bude uz ten spravnej cas kdy nebudou mraziky a prumerna teplota bude nad 7° ... a i na tech mejch zimanich ALU je to auti krasny takze nemusim nic resit .. ani to neprijde ze to jsou maly kolecka me napada ze jsem to snad ani nevyfotil jak vypadaj .. no takze vim co budu delat
Jj, to jsou ty moje
tak ti co bydli v Liberci a podivali se dneska ven vedi, ze spechat se nemusi jen musim stihnout sehnat nejaky rozumny plechace za rozumnou cenu, abych na ne mohl hodit letni...nastesti tady mam tak do konce dubna cas pokud nepojedu na jih
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tady na západě,je to taky jak na aprýla,slunce,vánice a mrzne,teplota max 2C nad nulou,takže pokud to nebude aspon nad 7-8C stabilně,tak přezouvat nejdu!
Nejsem sebevrah a hlavně tu pořád solí,tak si nebudu ničit naleštěné alučka letní!
Jinak pujč to pak v tomhle počasí ženský,moje přísloví:ženská za volantem,auto bez řidiče!
Nejsem sebevrah a hlavně tu pořád solí,tak si nebudu ničit naleštěné alučka letní!
Jinak pujč to pak v tomhle počasí ženský,moje přísloví:ženská za volantem,auto bez řidiče!
Naposledy upravil(a) Štráda dne 10 bře 2009, 00:00, celkem upraveno 1 x.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Gronholm
- Kontaktovat uživatele:
já se těšim na to, až přezuju, jak malý dítě...sehnal jsem si 17" kola, sice budu jezdit za 10l ale ten pohled Ať je to už tady
Gronholm
Opel Astra G Caravan-moje pusinka,láska nebezká
X16SZR s bi-turbo )
Opel Astra G Caravan-moje pusinka,láska nebezká
X16SZR s bi-turbo )
A ce se ti na pohledu ven nelíbilo? Svítilo sluníčko, bylo teplo... a že chvílema padal sníh, to snad tady ani nikoho nemohlo překvapit. (na Ještědu musí sedmkrát zmizet a zase se objevit sníh, pak je teprve jaro, jak říkaj staříčci znalci)j.sida píše:tak ti co bydli v Liberci a podivali se dneska ven vedi, ze spechat se nemusi jen musim stihnout sehnat nejaky rozumny plechace za rozumnou cenu, abych na ne mohl hodit letni...nastesti tady mam tak do konce dubna cas pokud nepojedu na jih
END
no prave ze tady v Hanychove to chvili vypadalo, ze se nam bude opakovat mistrovstvi a pak za 5 minut zase jakoby nic...a to jsem si vcera naivne rikal, ze za chvili prezouvam
No dnes ráno aj u nás poletoval sneh z dažďom a teploty okolo 2°C ešte zďaleka niesu na prezúvanie. Vidím to tak na koniec marca, začiatok apríla...
Tady v Kolíně bylo dnes krásné jarní počasí s občasnou lehkou sprškou ( pár kapek )... Tak jsem zajel do WAPky a pak použil oživovače na venkovní plasty, vnitřní plasty a pneumatiky
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No a další staříci říkávali,že musí být 5x vidět z Hodkovic na Ždárek a pak už bude teploTrdlo píše:A ce se ti na pohledu ven nelíbilo? Svítilo sluníčko, bylo teplo... a že chvílema padal sníh, to snad tady ani nikoho nemohlo překvapit. (na Ještědu musí sedmkrát zmizet a zase se objevit sníh, pak je teprve jaro, jak říkaj staříčci znalci)j.sida píše:tak ti co bydli v Liberci a podivali se dneska ven vedi, ze spechat se nemusi jen musim stihnout sehnat nejaky rozumny plechace za rozumnou cenu, abych na ne mohl hodit letni...nastesti tady mam tak do konce dubna cas pokud nepojedu na jih
V Ostravě dnes chumelenice, ráno teplota kolem nuly, ne ne já s přezouváním počkám až fakt stabilně teploty stoupnou.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu