Original astra repro - znacka, vykon?
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Original astra repro - znacka, vykon?
Taky se musím přidat,mám taky rádíko od Pincka,už druhý,model ted navím ale jde vidět na foto mého auta v topicu nejhezčí astry a zifiry stálo mě 9000,- před 2rokama a nemůžu ho vynachválit,hraje super,detailní nastavení všeho možného,výšky,středy,bassy i frekvence a dB,vypínat přímo jen linku pro subáč a druhej nebo zbytek zes pokud je vícekanálovej hraje,mám k němu i dálkáč!Doposavad žádný problém nebo tak,naskáče atd!Mohu jen doporučit,já bych už do jiné značky nešel!!!
Jinak origo rádio šlo z auta cirka po 14dnach od koupě,žádnej výkon a nadalo se to poslouchat!!!
Jinak origo rádio šlo z auta cirka po 14dnach od koupě,žádnej výkon a nadalo se to poslouchat!!!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
Včera som šiel s kolegom na jeho Citroene C3. Má v ňom rádio Panasonic - o jednu radu vyššie, ako ja (výkon je rovnaký, má len nejaké funkcie naviac). Bol som zvedavý, ako to hraje v C3. Požiadal som ho o zapnutie rádia, pridal aj hlasitosť... On povedal, že to hraje celkom pekne. Na to, že tá C3 mala 4x repro to hralo v porovnaní s mojou Astrou, ktorá má 2x repro otrasne ... Žiadné basy, zvuk bol taký divný...
Chcem tým poukázať na to, že originálne repro v Astre sú predsa len celkom kvalitné, aj keď nie špičkové.
Jazda na C3 je predsa len o niečom inom, ako jazda Astrou. Ten rozdiel tried je viditeľný - pohodlie, priestor, vzhľad, pocit bezpečia...
Chcem tým poukázať na to, že originálne repro v Astre sú predsa len celkom kvalitné, aj keď nie špičkové.
Jazda na C3 je predsa len o niečom inom, ako jazda Astrou. Ten rozdiel tried je viditeľný - pohodlie, priestor, vzhľad, pocit bezpečia...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Nazdar - mám takú otázku...
V aute nemám zadné repro - namiesto nich je otvor zakrytý fóliou... Ak ich tam dám - mám nechať pod nimi tú fóliu? Ide o to, že cez dvere preteká voda ... Ako je to riešené, keď tam tie repráky sú? Za prípadné rady budem vďačný ...
V aute nemám zadné repro - namiesto nich je otvor zakrytý fóliou... Ak ich tam dám - mám nechať pod nimi tú fóliu? Ide o to, že cez dvere preteká voda ... Ako je to riešené, keď tam tie repráky sú? Za prípadné rady budem vďačný ...
ja ked som mal rozobrate zadne dvere, tak sa mi zda ze pod tym origo repro bola ta folia. Ale teraz som si nie celkom isty. alle skor ano ako nie
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Predpokladám, že by som ju tam mal nechať, lebo by mi to premoklo do nitky... cez dvere tá voda za dažďa asi preteká celkom poriadne... Tesnenia dverí sú dosť o ničom... Pozeral som na to len za mierneho dažďa a skoro všetka voda išla za tesnenie do dverí... Samozrejme, že potom to vytečie von, len dúfam, že dvere sú poriadne ošetrené...kamarek píše:ja ked som mal rozobrate zadne dvere, tak sa mi zda ze pod tym origo repro bola ta folia. Ale teraz som si nie celkom isty. alle skor ano ako nie
osetrene by mali byt dobre, lebo ziadna hrdza nebola. voda tam tecie popri okne, teda medzi oknom a tou gumenou listou. Ale zatial je to dobre, v interiery ziadna voda ani vlhkost, iba co opada sneh z noh
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Zdravim, chcem vymenit origo repraky v astre a teraz si tam asi najskor 160mm predne vojdu sa tam aj 165mm alebo ako? Vdaka