Jaro se blizi, prezouvame
Re: Jaro se blizi, prezouvame
Vy toho naděláte To tzv. "trápení" zimních pneumatik bych pochopil při +20-30°C, ale v tomto počasí kdy se teploty pohybují kolem +3-7°C ( alespoň tam kde bydlím ) Raději je budu měsíc ''trápit'', než při první ranní námraze rozflákat celou Astru na letních
Ovšem pokud jezdíte na nějakých slupkách co vydrží jednu sezónu, tak to pak chápu, to je pak jedno jestli na zimních nebo letních
Ovšem pokud jezdíte na nějakých slupkách co vydrží jednu sezónu, tak to pak chápu, to je pak jedno jestli na zimních nebo letních
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
No já to psíš myslel tak, že tady u mě jsou tak špatné cesty (hlavně šterk..) a když není sníh tak ty zimáky zbytečně sjíždím... jezdí se tu dost špatně, v tom terénu. Kdybych by ve městě, tak neřeším...nechci na každou zimu kupovat nové gumy. Loni tu skoro nesněžilo a já na těch cestách tady ostrouhal celé gumy
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo a se 120-kama, to byly driftynew-name píše:dřív sme jezdili na letních i celý zimy
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
jo..třeba zima v roce 2008/2009.. aspoň teď nemusím řešit přezouvání..new-name píše:dřív sme jezdili na letních i celý zimy
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
tak tak stejně už je jen dojíždím tak klíďo až na plátnoMike.S píše:ještě je čas . . . .
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Já nevím, zimní gumy jsou na 4 zimy a pak nový, při tom co 90% z vás za ty 4 zimy najede absolutně nechápu proč řešíte nějaký malý sjetí vlivem tepla v přchodných obdobích.... Stejně ty gumy budete vyhazovat a vzorek na nich bude mít ještě 70%.... (teda pokud dodržíte interval max. 4roky)
S astrou za zimu najedu tak 20-30tis. km a nezlobte se na mně, nejsem schopen zimní gumy sjet pod minimílní povolenou hloubku dezénu, a pak jen nadávám na i*ioty, co jsou už b březnu na letních a jsou strašně překvapený, že to u nás na severu, bo na vysočině či kdekoliv ještě klouže a nemůžou nikde vyjet....
A to nemluvím o tom, že sice přes den už je sice +10, ale večer a ráno teploty max. kolem +3, takže to je stále ještě na zimní...., navíc většina z nás jede právě ráno či večer (přesuny do práce a z práce). Dokud i ve večerních, nočních a ranních hodinách nebude víc jak +8, tak mně přezout nikdo nepřemluví....
S astrou za zimu najedu tak 20-30tis. km a nezlobte se na mně, nejsem schopen zimní gumy sjet pod minimílní povolenou hloubku dezénu, a pak jen nadávám na i*ioty, co jsou už b březnu na letních a jsou strašně překvapený, že to u nás na severu, bo na vysočině či kdekoliv ještě klouže a nemůžou nikde vyjet....
A to nemluvím o tom, že sice přes den už je sice +10, ale večer a ráno teploty max. kolem +3, takže to je stále ještě na zimní...., navíc většina z nás jede právě ráno či večer (přesuny do práce a z práce). Dokud i ve večerních, nočních a ranních hodinách nebude víc jak +8, tak mně přezout nikdo nepřemluví....
END
tady nejde ani tak o gumy jako že se člověk těsí na hliny
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Tomino OPC
- Kontaktovat uživatele:
Trdlo má recht, sever přezuje tak za měsíc, dříve to nevidím, tady ještě na Velikonoce může napadnou 15 cm nového sněhu
Dnes ráno byly v Jablonci -2°C a všechny natáté kaluže byly jako klouzačka - zlaté zimáčky !
I když na "hlíny" se asi těšíme všichni .....
Dnes ráno byly v Jablonci -2°C a všechny natáté kaluže byly jako klouzačka - zlaté zimáčky !
I když na "hlíny" se asi těšíme všichni .....
[size=80][b][color=#0000BF]Zafira OPC - Opravdu Perfect Car[/color][/b][/size]
http://www.opelastra.cz
https://www.astra-g.cz
[size=80]Opel Astra F x16szr - minulost
Opel Zafira A z20let - současnost
Octavia III Combi - denní povinnost[/size]
http://www.opelastra.cz
https://www.astra-g.cz
[size=80]Opel Astra F x16szr - minulost
Opel Zafira A z20let - současnost
Octavia III Combi - denní povinnost[/size]
Mate mit hliny i na zimni a nebutete stresovat....
Já bych přezutí viděl tak na přelom března a dubna. Páč loni jsem to uspěchal a touhle dobou jsem už měl přezuto a samozřejmě že napadal sníh a já se nebyl schopný vyškrábat domů. A navíc se mě ze zimních moc nechce, mám zimní liťáky a protože jsou nové tak vypadají líp jak ty co mám na léto.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vám závidí,jak jsem byl v Plzni,tak tam má už půlka lidí letnáky,ale tady v ML je to tak na přezouvání koncem dubna vždy,je tu ještě dost sněhu a to co potaje,tak večer zmrzne a je to klouzačka,zimáků mám stejně už asi 3mm,tak je dolítám a pak si před barákem hodím alu se šípkama
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
To já zase čekám, jestli se tady neobjeví nějaké pěkné alu i s pneu na prodej. Jestli ne tak v dubnou koupím nové letní pneu.
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
Ja mám hliny aj na zimu, ale len 15"Hanzy píše:Mate mit hliny i na zimni a nebutete stresovat....