Kurde proč tam chceš cpát Vaux a nenecháš tam Opel?Skuti píše:Jestli myslíš do Ostravského tak to snad jo, záleží na Cobeinovi, kdy se vrátí a doveze mi je. Ještě jsem si u něho objednal jeden znak Vauxhall na zadní vrata
POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: OT-OT-OT-OT a ještě jednou OT
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Reklama
Stejně krachuje, tak není důvod Vím, že ty jsi zarytý fanoušek Oplu, ale budeš mi to muset odpustit, mi se prostě ten znak vauxhallu líbí víc A ještě bych chtěl dát vauxhall do volantu, ale to časem
Kurde,tak to já budu mooooc plakat.Každý kdo chce znak Opel změnit za Vaux by se měl nad sebou zamyslet Opel znak je taaaak krásnýSkuti píše:Stejně krachuje, tak není důvod Vím, že ty jsi zarytý fanoušek Oplu, ale budeš mi to muset odpustit, mi se prostě ten znak vauxhallu líbí víc A ještě bych chtěl dát vauxhall do volantu, ale to časem
Jo já vím, už jsem se nad sebou zamyslel, ale stejně jsem na nic nepřišel, prostě ten znak VXL líbí víc a tak ho tam dám Ty bys ho nechtěl? BTW: a popřát tomisovi můžeš zde - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 8&start=60
Já a vím,že nezkrachuje nikdy.To bych moooc plakal
No pokud ho nikdo v brzké době nekoupí, tak to aby jsi si připravil hooooodně kapesníků
Jsem optimista a vím,že jedna z nejlepších automobilek nemůže nikdy zkrachovat.Pokakané GM,kvůli nich je v takovém průseru.Jsem věrný a věrný budu a na tom se nic nezmění.Mé srdce bude patřit pořád jedné značce a to Opel
Já taky doufám, že nezkrachuje a, a že když půjde do háje GM tak Opel někdo koupí
Ach jo,kdyby se tak dala vrátit minulost a den,kdy si Opel začal něco s GM.No jo,když de Amerika k čertu,tak sebou musí stáhnout všechny Je to k pláči.No musíme se modlit,aby se měli Američané dobře,protože když se budou mít oni dobře,tak se budeme mít taktéž dobře.Kdo by to kdy řek,že se něco takového stane ještě jednou,jako v minulém století a bude zase nějaká krize
Co ten avantar? Jakto, že žádný nemáš?
Jestli je to na mě,tak nemám vůbec ponětí,co to vůbec je?Skuti píše:Co ten avantar? Jakto, že žádný nemáš?
Nevíš Vlastíku,jak zrušit aby mi chodily meily z fora na můj meil?
To je ten obrázek co se ti v každém příspěvku zobrazí pod jménem, já tam teď třeba mám tu prsatou ďáblici Ale už jsem poprosil člena Martin22, aby mi udělal pěkný nový Když tak mu napiš a on ti tež něco vymyslí
Vím, musíš nahoře v Uživatelském panelu, a v pravo v tom sloupečku je nastavení, a tady Zaslat upozornění pří příchozí soukromé zprávě:zašktneš NEOplíček píše:Nevíš Vlastíku,jak zrušit aby mi chodily meily z fora na můj meil?
A jakto, že nejdi na icq? Zase blbne?