No u Tebe se ale nedivím, kopíráku .Trdlo píše:Je to divný, ale já mám ten samej doma i na noťasu.
POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: OT-OT-OT-OT a ještě jednou OT
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
No co se tu člověk dneska nedozví.... Ňouma mně nazve vtěrkou, ty kopírákem....
Náhodou já Tě o ten skin slušně požádal, tudíž nekopíruju, ty jsi mi ho sám osobně prozradil.
Náhodou já Tě o ten skin slušně požádal, tudíž nekopíruju, ty jsi mi ho sám osobně prozradil.
END
původně jsem přemýšlel, jak do Tebe nějak rýpnout , ale pak jsem uviděl Tvůj podpis (poslední část) a rozřehňal jsem se , proč mám výjimku?Trdlo píše:No co se tu člověk dneska nedozví.... Ňouma mně nazve vtěrkou, ty kopírákem....
S Tebou je levnější volat jak textovat, vzhledem k délce telefonátu a šířce záběru hovoru by to bylo na mooooc textovek.
END
Neblázni posledních našich slabejch ani ne 25min se v mém celkovém součtu ztratí jako jehla v kupce sena .Trdlo píše:S Tebou je levnější volat jak textovat, vzhledem k délce telefonátu a šířce záběru hovoru by to bylo na mooooc textovek.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
sry, že se vám do toho montuju, ale Apik měl být spíš asi ženská ne? tak ukecaného chlapa jsem snad ještě nevidělAPiK píše:Neblázni posledních našich slabejch ani ne 25min se v mém celkovém součtu ztratí jako jehla v kupce sena .Trdlo píše:S Tebou je levnější volat jak textovat, vzhledem k délce telefonátu a šířce záběru hovoru by to bylo na mooooc textovek.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Že Ti zavolám .Mike.S píše:sry, že se vám do toho montuju, ale Apik měl být spíš asi ženská ne? tak ukecaného chlapa jsem snad ještě neviděl
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
když už tu byla řeč o rušení... http://www.abclinuxu.cz/blog/kacirstvi/ ... r.-zadarmo
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Ještě ne, ale už je má Cobein v autě Ale teď je někde v ... NěmeckuOplíček píše:Už máš ty světla?
No ale do srazu je nejspíš už budeš mít?Skuti píše:Ještě ne, ale už je má Cobein v autě Ale teď je někde v ... NěmeckuOplíček píše:Už máš ty světla?
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Jestli myslíš do Ostravského tak to snad jo, záleží na Cobeinovi, kdy se vrátí a doveze mi je. Ještě jsem si u něho objednal jeden znak Vauxhall na zadní vrata
A jak je možné, že pořád ještě nemáš Avantar??