Koberečky z Graficar.cz
- charlie.iks
Koberečky z Graficar.cz
Vážení, kdyby jste si náhodou chtěli objednat LUXUSNÍ koberečky z graficar.cz, počítejte s tím, že možná dostanete stejně luxusní produkt jako jsem dostal já. Autokoberce jsem si objednal se stříbrným obšitím a musím říct, že kvalita toho obšití mě zaskočila. Doufám, že koberce rychle umažu a ten výtvor neuvidím...
Psal jsem jim email, kde jsem vyjádřil svoje udivení, ale nenamáhali se s odpovědí. Takže zkušenost dávám do placu. Na fotkách je vidět něco málo z jejich šikovnosti
Psal jsem jim email, kde jsem vyjádřil svoje udivení, ale nenamáhali se s odpovědí. Takže zkušenost dávám do placu. Na fotkách je vidět něco málo z jejich šikovnosti
- Reklama
Re: Koberečky z Graficar.cz
A proc to nereklamujes ? Me ta firma jednou uz taky docela zaskocila a uz bych si tam nic asi nekoupil (vice kdyz tak pres sz)
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je věc... to bych doma udělal líp... jak si někdo dovolí tohle prodávat... Měl si je vzít od Cobeina... ty jeho jsou super.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Proč přes SZ? jen to tu hod do placu, dnes něco kupovat je opravdu sázka do loterie, tak pomáhejme si a špatné zkušenosti zveřejnujme. Ne?adam09 píše:........... (vice kdyz tak pres sz)
Tak to je HUMUS Ja bych je reklamoval.Měl si je vzít od Cobeina já si je vzal a jsou fakt LUXUSNI
Bych jim to otřískal o hlavu..reklamovat - poslat jim to zpátky!
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
pošle jim to zpátky a neuvidí už ani koberečky ani peníze
- charlie.iks
Přesně jak píše Martin 22, pošlu to na reklamaci a kdoví, kde zůstanou trčet. Takhle mám aspoň zmrvený koberce. A hlavně poučení pro příště
No tak to je fáááákt hnus,ale reklamovat něco přes net je někdy problém.No tohle jim asi na jménu moc nepřidalo,takovéto firmě se raději vyhnout a to veeelkýýým oblouke.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL