Problemy s koupenym vozem
- Reklama
Re: Problemy s koupenym vozem
Ahoj najdeš tady určitě radu která ti pomůže A konečně je tady taky další zafira z FM a dokonce stejný ročník i motor už nejsem teda sám
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
https://www.astra-g.cz/galerie/muna/
Muna: Kde parkuješ?Jsem tu žádnou červenou Zafiru neviděl.
Herry jak to budeš chtít napichnout,dej vědět.A příště dej vědět,když budeš chtít auto.Zafiru sehnat by nebyl problém A neměl by si na ni takové závady.
Herry jak to budeš chtít napichnout,dej vědět.A příště dej vědět,když budeš chtít auto.Zafiru sehnat by nebyl problém A neměl by si na ni takové závady.
Dj.radim : No jo s červenou jsem se tady v okrese potkal jen jednou, a ten řidič se asi divil stejně jako já Parkuju doma kousek od Místku, Pržno Tak to už můžem pomalu udělat taky sraz
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger
Sorry , já nevím, kde jsem to vzal. krk bych dal za to že jsi mluvil i o češtine. nechápu to, ale každopádně sorry.Frydex píše:Já jsem o češtině vůbec nemluvil Ta se zásahem a přepájením do MIDu dostat nedá.APiK píše:Ještě doplním FRYDEXe, že ta čeština do palubního PC není oficiální verze, ale mistrovský počin člena PepaS. Oficiální jazyky jsou pouze: Angličtina, Němčina, Holandština, Francouzština, Italština....
EDIT:
Tady jsem na to přišel... .Frydex píše:Tak na to tady jsou jiní aby ti v tomhle poradili. Ja ti jen řeknu, že ta čestina se dá dělat jen přes TECH2 (jsou tu už i první vlaštovky přes nějaké prográmky, možná OKURA bude vědět) a ten stojí cca 100.000,- Takže to si s noťasem na koleně neuděláš. Každopádně DjRadim tady prodává nějaký soft i s kabelama a je taky z Frýdku, určitě se na něho obrať.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm Tak to si nejsem vědom, že jsem tam takovou kravinu napsal. Hold překlep. Už jsem to opravil a tímto se omlouvám (i Apovi)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady nekdo zminoval, ze mam zkusit kod 1234, myslite si ze by kdy byl tak jednoduchy ???
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
možná je to tak nastavené z výroby, když si koupíš nový telefon, tak tam máš ty kódy nastavené stejně za zkoušku nic nedáš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Jen SIMkarty od Vodaufonů.Mike.S píše:možná je to tak nastavené z výroby, když si koupíš nový telefon, tak tam máš ty kódy nastavené stejně za zkoušku nic nedáš
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja to prubnu, stejne tam mam jeste 9 pokusu, tak budu mit 8.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak 1234 nevyslo. Takze tam bude neco jineho zkusim se z nekym domluvit a juknout na to primo, ale pred tim to zkusim jeste vytahnout jestli to tam neni nekde napsane.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vsechny, tak jsem pokrocil s odstranovanim problemu. Dneska jsem mrknul na ty zadni okna. Dival jsem se na tu gumu co jde do dveri, trosku jsem ji prohmatal a plesk. Pojistka (tusim c 17) v haji. Tak jsem to rozebral (to bylo ku*ev nez jsem se k tomu dostal). a zjistil, ze jeden drat je pretly uplne a jeden ma poskozenou izolaci. Ten pretly jsem prozatimne spojil cinem (vim, ze tonevydrzi, ale nemel uz jsem cas) a druhy jen zaizoloval, vse je izolovano 2x smrtsovackou. Mno ale uz bylo moc pozde to dat do kupy, tak jsem pripojil jen dvere a ani tapecirung jsem nestihl nasadit, takze jsem nedaval ani novou pojistku. To udelam zitra. Jinak se ptam, jak a kde jste nastavili ty pretle draty ??Je tam hrozne malo mista.
Jo a vsiml jsem si ze kdyz je motor studeny, tak to nechce vubec tahat, ale kdyz pockam cca 40s tak uz jede normalne. Je to normalni nebo si mam z toho delat hlavu ze je zas neco v pi*i??
Problem z menicem jsem vyresil tak ze jsem si objednal Car Pass, az prijde uvidim.
Jo a vsiml jsem si ze kdyz je motor studeny, tak to nechce vubec tahat, ale kdyz pockam cca 40s tak uz jede normalne. Je to normalni nebo si mam z toho delat hlavu ze je zas neco v pi*i??
Problem z menicem jsem vyresil tak ze jsem si objednal Car Pass, az prijde uvidim.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze, CAR PASS dorazil, CD menic odemknut. Uz mi zbyvaji jen ty zadni okna (dvere). Ale kdyz venku furt chcije a navic ted nemam nejak na to cas. Takze potom vam dam vedet.
Kolik si dal za carpass?Já bych ti ho udělal za polovinu,pozdě...
-
- Kontaktovat uživatele:
Stal me 400. Ale je origo Opel.