III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: III. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě 25.4.09
Ještě nejsme smluveni.... snad dorazím.. má finanční situace v téhle krizi stojí za ho*no..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Mě zatim nepiš, stoprocentní jsou u mě jenom Letňany... Až to bude trochu blíž, tak bych se ozval!Defender píše:Tak kluci (joelproduction, Pindour) koho z vás můžu hodit do toho prozatimního seznámku (samo že účast se bude odvíjet podle zaslaných plateb na účet, které ale budou zaúčtovány nejpozději 10 dní před srazem)
Vždyť píše o těch letňanech ne??Pindour píše:Mě zatim nepiš, stoprocentní jsou u mě jenom Letňany... Až to bude trochu blíž, tak bych se ozval!Defender píše:Tak kluci (joelproduction, Pindour) koho z vás můžu hodit do toho prozatimního seznámku (samo že účast se bude odvíjet podle zaslaných plateb na účet, které ale budou zaúčtovány nejpozději 10 dní před srazem)
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Neee, o kempu a rautu na Korábě;)) Do Letňan může přijet kdokoliv bez omezení, ale Koráb musíš objednat
a jo táááák..no já přijedu tam i tam Letňany znám dobře, bydlel jsem nedaleko od tamtud
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Takže tady je aktualizovanej seznámek do kempu na raut (seznam celkových počtů vozů na srazu může spáchat nějaký dobrovolník v Letňanech )
Pokud jsem na někoho pozapoměl, nebo tam bude chtít dopsat a nebo jsem mu popletl počty, tak se ozvěte a opravíme, doplníme jak si račte přát , samozřejmě že předpokládám, že se seznam ještě rozroste, ale už teď je to nářez
Příští týden jdeme jednat s vedením kempu o cenách ubytování a pohoštění, takže již někdy v polovičce týdne bych mohl aktualizovat (podle mého se nezmění oproti loňskému jaru a podzimu ) cenu rautu na osobu
Na závěr jedno upozornění :
Tento rok bude na podzim v září 25-27 Celostátní sraz v Uherském Hradišti, vzhledem k možnému překrytí termínů a vzhledem k velikosti a důležitosti obou srazů, bude ten podzimní Pražský letos zrušen , s tím že se na tradici Letňanských srazů naváže opět na jaře roku 2010 , takže kdo se chce zůčastnit srazu v Praze a odkládal to na podzim, tak má letos jedinou možnost a to zůčastnit se tohoto jarního srazíku
Pokud jsem na někoho pozapoměl, nebo tam bude chtít dopsat a nebo jsem mu popletl počty, tak se ozvěte a opravíme, doplníme jak si račte přát , samozřejmě že předpokládám, že se seznam ještě rozroste, ale už teď je to nářez
Příští týden jdeme jednat s vedením kempu o cenách ubytování a pohoštění, takže již někdy v polovičce týdne bych mohl aktualizovat (podle mého se nezmění oproti loňskému jaru a podzimu ) cenu rautu na osobu
Na závěr jedno upozornění :
Tento rok bude na podzim v září 25-27 Celostátní sraz v Uherském Hradišti, vzhledem k možnému překrytí termínů a vzhledem k velikosti a důležitosti obou srazů, bude ten podzimní Pražský letos zrušen , s tím že se na tradici Letňanských srazů naváže opět na jaře roku 2010 , takže kdo se chce zůčastnit srazu v Praze a odkládal to na podzim, tak má letos jedinou možnost a to zůčastnit se tohoto jarního srazíku
Naposledy upravil(a) Defender dne 02 bře 2009, 19:37, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
Když nás je do prahy už 25, tak si nedovedu představit ten masakr na podzim
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Luboši, to je masakr..... Jinak u mně Marťu škrtni, má nějakou babskou jízdu a na 99% jí dá přednost... Ženský, no.
END
Defe, zadej souřadnice!
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Naposledy upravil(a) sovicka dne 03 bře 2009, 09:35, celkem upraveno 1 x.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
sovicka: 1*
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Ahoj všichni, Defe, připiš si mě a mého Caravana také na seznam - včetně pokecu na rautu na Korábě. 1 osoba.
pánové...máte někdo nějakou zkušenost s tím kempem?? byl tam už někdo z vás? já koukám na ty google snímky a to parkoviště teda nevypadá, že by mělo polknout více jak 25 oplů...a v tu dobu tam budou už i rekreanti, tak aby jsme nemuseli parkovat kilometr od kempu...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tam sice parkoviště moc velké není, ale né úplně všichni z Letňan jedou potom do kempu.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/