jako abych věděl, kolik lesa mám nechat vykácetFrydex píše:Přidal jsem hlasování, ať se přibližně ví, kolik by bylo aut...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jako abych věděl, kolik lesa mám nechat vykácetFrydex píše:Přidal jsem hlasování, ať se přibližně ví, kolik by bylo aut...
No pozdě to není...já bych to klidně udělal i dřív, ale mám sezonu plnou až do září a ještě se mi to zaplní...takže dřívější termín zaručit nemůžu. Mohl bych, ale až tak týden před akcí, což je moooc pozdě. Ale neboj se....zima ti tu nebude ani omylemSkuti píše:No kurde, pokud se sejde banda, opeče selátko a načepuje pivo, tak není co řešit a máš tam plnoAle fakt není ten říjen dost pozdě? Ať nám tam není zima u toho ohně, i když slivka hřeje
![]()
....zimní kola ještě třeba nebudou a místo svetru si dáš pořádný kotel domácí slivkynew-name píše:aha, zimní kola a dva svetrynebylo by lepší druhá polovina září aspoň? třeba na prodloužený víkend 25-28.9
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |