Autobaterie
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Baterie
Záleží, jestli jezdíš delší, nebo krátké trasy, pokud spíš víc krátké, tak spíš menší kapacitu. Jinak je tohle dobrá volba
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Ja som si myslel skôr opačne, ale asi tá s tou väčšou kapacitou sa na krátke trasy nestačí dobyť. Je to tak? A ešte rozmýšlam nad Exide Premium EA 530 53Ah a 540A A teraz čo je lepšie? Varta 60Ah 540A alebo Exide 53Ah a 540A? A ešte som našiel jednu ale to je podľa mna zbytočné. Jazdím skôr tie kratšie trasy cca 20km tak raz za týžden a raz za mesiac nejakých 300km hore-dolu. Je to Exide Premium EA 602 60Ah 600A.
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
-
- Kontaktovat uživatele:
No, tak nevím, to je asi už jedno...
Já osobně bych šel spíš do Varty..
Já osobně bych šel spíš do Varty..
Moje Astrina 1,7DTi
No doteraz mam Exide 55Ah a už má 7.5 rokov. Mal som ju ešte v škodovke 105S Tak že skúsenosti mám s nou dobré. Ale teraz mi vydrží tak týždeň a musím ju dobyť. Už bude asi zachvílu kaput. Ale pri výbere mi ide hlavne o tie elektrické parametre. Viem že značky sú obidve dobré...
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
Ano, je to přesně tak.kukajz píše:Ja som si myslel skôr opačne, ale asi tá s tou väčšou kapacitou sa na krátke trasy nestačí dobyť. Je to tak?
EDIT: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 1&start=14
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
aha a jak by sa to dalo napojit aby som mal este jednu baterku v kufry a nabijala sa pocas jazdy a keby sa jedna vybila tak by sa zopla druha ?
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to baterie OPTIMA.Mají desky kroucené místo rovných.Jsou 3řady,červená,žlutá a modrá.lukaskpd píše:aha a jak by sa to dalo napojit aby som mal este jednu baterku v kufry a nabijala sa pocas jazdy a keby sa jedna vybila tak by sa zopla druha ?
http://www.optimabaterie.cz/optima-baterie/
-
- Kontaktovat uživatele:
aha diky by ma zaujmalo co tojiv DE ked tam to ma skoro kazdy z ich fora
Re: Autobaterie
Ahoj, omlouvám se za laický dotaz. Chtěl bych se zeptat k dobíjení baterie. Mám v Astře ještě originální OPEL autobaterii. Ze starších aut jsem byl zvyklý vždy před nabíjením odšroubovat ty plastové zátky na baterii. Ale tady na této autobaterii nic takového není, má se tedy nějak rozdělávat a ještě případně dolévat nebo se jen připojí k nabíječce? Děkuji za radu Nor
Normálně připoj k nabíječce popřípadě odpoj autobaterii od auta, někdo to dělá někdo ne, někdo baterii nabíjí doma někdo v autě.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
-
- Kontaktovat uživatele:
Nabíjím normálně v autě, takže v klidu. U origo batarek jsou ty špunty pod horní nálepkou ve většině případů, prstama je přes nálepku nahmatáš. Já jsem nálepju ořezal kolem špuntů a kouknul pod ně, chybělo cca 1/2 litru vody... Zkus, uvidíš..
Moje Astrina 1,7DTi
Zdravim na me baterce je napsano maintance free (bezudrzbova), takze se do ni nic nedolejva. Voda ktera se z ni vyparuje se zachycuje v kanalkach a pak zkapava zpatky.