III. Sraz Praha-Letňany - 25.04.2009
Re: III. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě 25.4.09
Někdo z českolipska, nebo popřípadě z mělníka - po cestě ?
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
majky.n:
hele,tak tebe já od vidění znám a vím kde v KV i parkuješ-krásná brunetka?Řídíš líp jak některý chlapi-klobouk dolů!Znám tě podle vidění ze srazu v Krásně nad Bečovem,jezdila jsi tam slalom před rokem,docela jsem čučel jak to vodíš!
Mám pravdu,nebo si tě pletu?Pořádáš i menší srazy po západě vid?(Sokolov atd)
Parkuješ na Vyhlídce v KV,nebo tam má někdo taky gold coupé.
To by bylo super,my pojedem minimálně dvě auta z ML,tak se můžem sejít tady a pak valit na Novou hospodu a lup na dálnici směr Praha?
Koukal jsem,že tu má jeden člen taky astru,měl jí v prodeji a spz 2K.....ten nejede pokud ho znáš?
hele,tak tebe já od vidění znám a vím kde v KV i parkuješ-krásná brunetka?Řídíš líp jak některý chlapi-klobouk dolů!Znám tě podle vidění ze srazu v Krásně nad Bečovem,jezdila jsi tam slalom před rokem,docela jsem čučel jak to vodíš!
Mám pravdu,nebo si tě pletu?Pořádáš i menší srazy po západě vid?(Sokolov atd)
Parkuješ na Vyhlídce v KV,nebo tam má někdo taky gold coupé.
To by bylo super,my pojedem minimálně dvě auta z ML,tak se můžem sejít tady a pak valit na Novou hospodu a lup na dálnici směr Praha?
Koukal jsem,že tu má jeden člen taky astru,měl jí v prodeji a spz 2K.....ten nejede pokud ho znáš?
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
tak já se na 100 procent přijedu taky podívat.
motor už je po menší G.O. . tak pohoda
co vím tak by jel i ROUBIK..ale nechci mluvit za něj
pokud někdo má cestu přes Louny nebo okolí tak se připojíme
motor už je po menší G.O. . tak pohoda
co vím tak by jel i ROUBIK..ale nechci mluvit za něj
pokud někdo má cestu přes Louny nebo okolí tak se připojíme
můj život vlastně měří 400metrů !!!
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
To Štráda:
Jo jo, to jsem já a děkuji za komplimenty Akorát na tý Vyhlídce parkuje ještě jedno Coupé, já bydlím úplně na druhým konci Varů S tím odjezdem se určitě ještě domluvíme, nikoho jinýho už tady z okolí neznám ,takže jsme zatím jen tři
Jo jo, to jsem já a děkuji za komplimenty Akorát na tý Vyhlídce parkuje ještě jedno Coupé, já bydlím úplně na druhým konci Varů S tím odjezdem se určitě ještě domluvíme, nikoho jinýho už tady z okolí neznám ,takže jsme zatím jen tři
BMW 530xD E60
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se nemýlil,jen s tím parkováním.Zatím 3,ale mám ještě dva kamarády a pokusím je nalákat a kdyby to vyšlo,tak by nás jelo už 5,já bych se třeba chtěl domluvit i s Plzenákama atd,at nás jede co nejvíc,je to pak sranda a aspon je pestrá jízda!Já jsem pro každou srando a špatnost
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro, čím víc nás pojede, tím líp
BMW 530xD E60
Mám to sice na sraz cca 300 kiláků...ale začínám silně uvažovat, že s mojí černou Žofkou dorazíme taky
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
To seš na tom líp jak Ostravsko-Opavský gang... my to máme cíírka 370.000 mjoelproduction píše:Mám to sice na sraz cca 300 kiláků...ale začínám silně uvažovat, že s mojí černou Žofkou dorazíme taky
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak jsi mě asi přemluvilFrydex píše:To seš na tom líp jak Ostravsko-Opavský gang... my to máme cíírka 370.000 mjoelproduction píše:Mám to sice na sraz cca 300 kiláků...ale začínám silně uvažovat, že s mojí černou Žofkou dorazíme taky
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Taky si Vás nejspíš přijedu prohlídnout... i když jsem astronaut teprve tejden! Opít a vyspat se bych tam chtěl, ale hlavní slovo bude mít samozřejmě přítulkyně až někdy těsně před výjezdem!
Tak kluci (joelproduction, Pindour) koho z vás můžu hodit do toho prozatimního seznámku (samo že účast se bude odvíjet podle zaslaných plateb na účet, které ale budou zaúčtovány nejpozději 10 dní před srazem)
Mobil : 602318645
Defe, dorazím, ale jen na otočku - bez kempu.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Apíku jasně rád tě uvidím a nejen přečtu
Jááá chci na seznam... Už jsme se s mojí domluvili, takže ok na sraz ale přijedu sám, moja zůstane s juniorem. Zdržím se i na papání :)ale asi večer pojedu zpátky... (pokud nepožiju..)Defender píše:Tak kluci (joelproduction, Pindour) koho z vás můžu hodit do toho prozatimního seznámku (samo že účast se bude odvíjet podle zaslaných plateb na účet, které ale budou zaúčtovány nejpozději 10 dní před srazem)
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
No a teď mi to docvaklo Frydex, Melodi, Zigi, Alpin a spol. ze severu, tak koho tam mám máznout ?