Čerpadlo někdy, elektronika dle našich zkušeností zatím vždycky.... Ne, necháme toho, je to jen věc názoru.glemo píše: To je to isté ako keby som ja povedal, že po 100tis.km budeš mať na Dti problémy s čerpadlom
A jdeme do kytek!!!!!
Re: A jdeme do kytek!!!!!
END
- Reklama
Včera v správach dávali, že nemci demonštrovali za záchranu Opla, aby ho štát odkúpil od krachujúceho GM.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
jj... Hovory "H", nebo spíš Hovory o "H"!!!AstraMan píše:Také bych chtěl mít čas na řešení takových kokotin Ikdyž vedle sebe postavíš dva stejné typy motoru a budeš je používat naprosto stejně, tak se mohou/nemusí pokazit stejné části v stejnou dobu... Tak to je a tak to bude
Mischelli píše:Musím přiznat,...... Co se týká HDI od Francouzů, tak se zajeď zeptat do servisu, jaké to jsou motory a řeknou ti jasně, pokud diesela, tak VW!!!
Ahoj, ačkoli nemám ropáky rád a do domu mi to nesmí, tak o tom něco vím. Nejlepší diesel motor, co byl kdy vyroben, je třílitr od BMW, to je všeobecně známá věc. Dokonce jsem měl tu čest v tom jezdit a je to fakt paráda. Žádný klapání, perfektní zátah a vůbec je to živý a kultivovaný motor. I tak mám ale radši benzín.
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice OT, ale po tom, co tady čtu musím připojit svojí zkušenost.
Opel Kadett 2.0 GSI - 2 roky provozu, km nezjištěno přesně, já cca 40tis. km, spotřeba někde u 9l, už si nepamatuju, je to dávno. Opraveny zrezlé lemy a jedno čidlo v motoru. Jinak naprostá spokojenost a spolehlivost.
Renault Scenic 1.6 16V - kopeno nové, 4 roky provozu, najeto 100tis. km, průměrná sp. 8,0l, náklady na opravy v autorizáku 80tis. kč. Velmi pohodlné a praktické auto, bohužel velmi poruchové.
Peugeot 607 2.2 HDI 16V - koupeno starší, 1 rok provozu, najeto 140tis. km, průměrná sp. 8,4l, náklady na opravy v obyč servisu 18tis. kč. Luxusní limuzína, motor celkem hlučný a pořád máte pocit, že je tam něco v pr...., jinak celkem spolehlivost, ale dost poruchová elektronika čehokoliv v autě.
VW Passat 1.9 TDI PD - koupeno starší, 2 roky provozu, najeto 215tis. km, průměrná sp. 6,2l, náklady na opravy 6tis. kč. Tichý a spolehlivý motor s výborným zátahem od spoda, ale málo použitelný 6-tý rych. st. Pro mě né úplně pohodlné auto, přesto jedno z nejspolehlivějších, co jsem měl.
Spotřeba je průměrná za celou dobu provozu a náklady na opravy jsou bez započítané běžné údržby jako je výměna oleje, destiček a rozvodů. Pouze opravy porouchaných věcí. Jinak jsou to moje osobní zkušenosti a zrovna jsem mohl narazit na špatné kusy, ale pro mě je poučení jasné. Pokud auto, tak Opel, pokud povoz, tak VW a než francouz, radši busem nebo pěšky.
Jinak co se týká Opela, tak si myslím, že to nebude tak horký. Amíci se snaží zachránit jejich ekonomiku a podle mě nenechají GM padnout. Pokud budou chtít Opela odprodat, tak ho určitě někdo koupí a zachová výrobu. Dostatečně bohatých společností je tu dost a než se něco dořeší, bude po krizi.
Opel Kadett 2.0 GSI - 2 roky provozu, km nezjištěno přesně, já cca 40tis. km, spotřeba někde u 9l, už si nepamatuju, je to dávno. Opraveny zrezlé lemy a jedno čidlo v motoru. Jinak naprostá spokojenost a spolehlivost.
Renault Scenic 1.6 16V - kopeno nové, 4 roky provozu, najeto 100tis. km, průměrná sp. 8,0l, náklady na opravy v autorizáku 80tis. kč. Velmi pohodlné a praktické auto, bohužel velmi poruchové.
Peugeot 607 2.2 HDI 16V - koupeno starší, 1 rok provozu, najeto 140tis. km, průměrná sp. 8,4l, náklady na opravy v obyč servisu 18tis. kč. Luxusní limuzína, motor celkem hlučný a pořád máte pocit, že je tam něco v pr...., jinak celkem spolehlivost, ale dost poruchová elektronika čehokoliv v autě.
VW Passat 1.9 TDI PD - koupeno starší, 2 roky provozu, najeto 215tis. km, průměrná sp. 6,2l, náklady na opravy 6tis. kč. Tichý a spolehlivý motor s výborným zátahem od spoda, ale málo použitelný 6-tý rych. st. Pro mě né úplně pohodlné auto, přesto jedno z nejspolehlivějších, co jsem měl.
Spotřeba je průměrná za celou dobu provozu a náklady na opravy jsou bez započítané běžné údržby jako je výměna oleje, destiček a rozvodů. Pouze opravy porouchaných věcí. Jinak jsou to moje osobní zkušenosti a zrovna jsem mohl narazit na špatné kusy, ale pro mě je poučení jasné. Pokud auto, tak Opel, pokud povoz, tak VW a než francouz, radši busem nebo pěšky.
Jinak co se týká Opela, tak si myslím, že to nebude tak horký. Amíci se snaží zachránit jejich ekonomiku a podle mě nenechají GM padnout. Pokud budou chtít Opela odprodat, tak ho určitě někdo koupí a zachová výrobu. Dostatečně bohatých společností je tu dost a než se něco dořeší, bude po krizi.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
No dufam, ze to Opel rozchodi, lebo dalsie auto v plane je Insignia
Len casovo v nedohladne zatial
Len casovo v nedohladne zatial
To chce klid ono to nějak dopadne.A doufám že dobře.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vcera psali na netu ze Opel se chce odpojit od GM tak to by asi bylo reseni jak tu automobilku zachranit, ja jsem s Oplikem taky spokojeny a dalsi auto bude taky od Adama
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ne že se chce opel odpojit od GM, v německu už se stávkuje, aby vláda vykoupila Opel od GM...
END
teď je otázka jestli opel sám bez GM přežije, co bude třeba s GM powertrain Europe? kdo bude vyvíjet motory?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
A komu ho německá vláda vzápětí prodá? Kdo jediný bude mít o Opel zájem? No? Já myslím, že to je jasné, že?Trdlo píše:Ne že se chce opel odpojit od GM, v německu už se stávkuje, aby vláda vykoupila Opel od GM...
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Vojta píše:teď je otázka jestli opel sám bez GM přežije, co bude třeba s GM powertrain Europe? kdo bude vyvíjet motory?
No vzhledem k rozjeté Corse D, Astře jako firemní flotily a teď na Insignii si myslím, že přežije.
END
no ale třeba dieslový motory do insignie dodává VM motori v který má GM 50% podíl
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz