Problém s TID nebo jak se to jmenuje!
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Problém s TID nebo jak se to jmenuje!
Zdar chlapi,celou dobu mi maká ten display na hodiny,teplotu a datum se zapnití klíčku,či rádia nebo světel,včera v poho,dnes mi neukazuje datum,jen hodiny,teplotu,datum tam je jen při štelování,ale pokud vypnu klíček,display stále svítí!
Měl jste taky někdo tento problém,jde mi jen o rychlou radu kde by to mohlo být,jinak se najim a jdu to hledat,v Po jedu zas pryč a nerad bych aby mi to mlátilo baterku,sice tam mam led,ale stejně!
dík moc!
Měl jste taky někdo tento problém,jde mi jen o rychlou radu kde by to mohlo být,jinak se najim a jdu to hledat,v Po jedu zas pryč a nerad bych aby mi to mlátilo baterku,sice tam mam led,ale stejně!
dík moc!
Naposledy upravil(a) Štráda dne 28 úno 2009, 13:32, celkem upraveno 1 x.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s MID nebo jak se to jmenuje!
jo jasný dík!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s TID nebo jak se to jmenuje!
nevim sakra,včera v poho,dnes toto,asi bude někde kratas mezi napájením displaye a svícením,je vlko,třeba to je tím,jdu to odhalit,jsem z toho nesvůj!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
A když vyndáš klíček ze zapalování, vyskočí to? Ono se to někdy může zaseknout a pak to prostě svítí a svítí.....
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jojo,vyndám klíček,zamknu autí a stále svítí,kde by se to mohlo seknout?At nemusím něco zbytečně rozebírat,ale divný mi je,že svítí jen hodiny,teplota a datum nic,ten svítil normal,rozsvítí se pouze při zmáčknutí obou tlačítek,když ho chceš naštelovat!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
nemas nahodou pustene radio???
ak tam mas ine ako origo, takze ti neukazuje datum ked pocuvas nejaku radiostanicu, a aj po vypnuti klucu display chce ukazat nazov stanice... To je len napad kade sa pozerat
ak tam mas ine ako origo, takze ti neukazuje datum ked pocuvas nejaku radiostanicu, a aj po vypnuti klucu display chce ukazat nazov stanice... To je len napad kade sa pozerat
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
nebo zkus vyndata vratit pojistku, pokud ti to bude furt svitit.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
tak ted jsem vyndal středovej panel a na tidu nic špatného nevidím,pojistku nevím která na to je?!Rádio neorigo tam mam už dlouho a ukazovalo to normal datum a při vypnutí klíčku a rádia zhasl,jel jsem ke kamarádovi a chvilku šlo vše a pak zas nic,ted to pořád řeším a nevím,kde by mohla být chyba,vše krom pojistky jsem vyndal,přepínač světel,prostříkal kontaktolem spínačku,odpojil a připojil tid,odpojil a připojil baterku a stále to samé!
Jdu zkusit tu pojistku najít!
Jdu zkusit tu pojistku najít!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
a ten zamok ti neostava zaseknuty. Mam na mysli co tu uz pisal, zamok zapalovania na volante. Lebo ked ti nevyskoci tak je stale zapojene "klucokove napatie". cize ako keby si mal stale otoceny kluc, a tym padom je pustene aj radio.
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zkus odpojit a baterku, nech ji chvíli odpojenou a pak ji zase připoj, třeba se to vzpamatuje
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
spínačka komplet rozebraná,promazaná,prostříkaná kontaktolem a stále nic!Se z toho po.eru!Kyž vyndám pojistku,tak zhasne,ale po vrácení pojistky stále svítí,zkusím ještě tu baterku a chvíli jí nechám odpojenou,pokud i to ne,tak už nevim co mám zkontrolovat!Ten display řídí nějak jednotka nebo jak,hodiny se řídí v displayi,teplota tam leze od čidla teploty a datum taky se šteluje sám v displayi,napájení musí být od spínače světel,klíčku a rádia,vše jsem prolezl a nic,mohl by být v háji ten tid?Nějakej ten microprocesor co je vněm?Pak by to taky možná vysvětlovalo...
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Když vypneš klíček tak vzadu na TIDu musí být napájení jen na pinu č.3 červený drát jinde ne ! Pokud je napájení i na pinu č. 1 černý drát tak je problém ve spínačce, pokud na pinu č.4 šedo-žlutý tak je problém v osvětlení (multitimer) a pokud na pinu č.2 červeno-bílý tak je problém v rádiu. Tak si to změř a dej vědět i třeba SZ, mnoho zdaru.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je slovo do pranice... !
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já to už vše složil,jediné čeho jsem docílil je,že mi blbě šla spínačka a promazáním a prolitím kontaktolu jse jak nová!
Kyž jsem to vše složil,tak chodím kolem auta a koukám na tid,a chvíli si svítil,pak zhasnul,pak zas svítil,jak disko tid mi to přijde!Já to tedy ještě rozeberu zítra a proměřímto,dík za radu!Rádio bylo komplet venku a na štekrech od něj co vedou z auta nic špatného neni,to jsem proměřil,spínačka také v poho,jsou tam jen silové kabely pro start,vše odpojeno i imobilizační jednotka a pořád svítil!Vyndal jsem i spínač světel a stejně to pořád svítí!Zkusím to tedy proměřit na těch pinech tid jak říkáš a uvidím!Napíšu co se tam děje!Jinak,když vyndám pojistku č 38 20A,tak zhasne,ale proč tam je 20A pojistka,když to živí jen tid,asi i teploměr,nevíte,co s tím vše jde,že je tam taková hodnota?
Jinak mě ještě napadlo,jestli by nebyl někdo tak ochoten,hodnej a laskav ke mě a nepůjčil mi nějakej náhradní a funkční tid co se mu válí doma a já to zkusím ještě vyměnit,zda neni chyba někde na tištáku toho tid a pokud by šlapal ten půjčenej,zaplatím za něj a pokud by to bylo stejné,vrátím!!!
Díkes za rady zatím,kdyby někoho ještě něco napadlo,tak pište!
Kyž jsem to vše složil,tak chodím kolem auta a koukám na tid,a chvíli si svítil,pak zhasnul,pak zas svítil,jak disko tid mi to přijde!Já to tedy ještě rozeberu zítra a proměřímto,dík za radu!Rádio bylo komplet venku a na štekrech od něj co vedou z auta nic špatného neni,to jsem proměřil,spínačka také v poho,jsou tam jen silové kabely pro start,vše odpojeno i imobilizační jednotka a pořád svítil!Vyndal jsem i spínač světel a stejně to pořád svítí!Zkusím to tedy proměřit na těch pinech tid jak říkáš a uvidím!Napíšu co se tam děje!Jinak,když vyndám pojistku č 38 20A,tak zhasne,ale proč tam je 20A pojistka,když to živí jen tid,asi i teploměr,nevíte,co s tím vše jde,že je tam taková hodnota?
Jinak mě ještě napadlo,jestli by nebyl někdo tak ochoten,hodnej a laskav ke mě a nepůjčil mi nějakej náhradní a funkční tid co se mu válí doma a já to zkusím ještě vyměnit,zda neni chyba někde na tištáku toho tid a pokud by šlapal ten půjčenej,zaplatím za něj a pokud by to bylo stejné,vrátím!!!
Díkes za rady zatím,kdyby někoho ještě něco napadlo,tak pište!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda