Přední okno
Přední okno
Chci se jen tak zeptat na kolik asi tak výjde přední okno?
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Reklama
Re: Přední okno
Tak tak najlacnejšie od 2000,- to najdrahšie asi 12000,- tiež sme menili, len nakolko auto nebolo prihlasené sa to nedalo urobiť na pojistku, stačilo teda zelené s pruhom...
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
např.
sklo bez pruhu: číslo 162112, cena 4.181,-Kč
sklo s pruhem: číslo 161122, cena 4.105,-Kč
sklo bez pruhu: číslo 162112, cena 4.181,-Kč
sklo s pruhem: číslo 161122, cena 4.105,-Kč
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Šel jsem přes pojistku... mám s pruhem, cena s prací něco okolo 9000,-
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Nějaký de*il,co jel přede mnou odstřelil kolem kameň a mně puklo okno.Jediné mé štěstí je,že jeden kluk,co jezdí k nám pro zboží to vzal na sebe,protože firma kde robí má auto z půjčovny,tak to půjde z pojistky té půjčovny. Rada nad zlato je:Pojistěte si radši přední šibu,protože nikdy nevíte,co se může stát.
Edit: vugarismy, když už je musíš používat, piš tak, že alespoň místo jednoho písmena napiš *. Trdlo
Edit: vugarismy, když už je musíš používat, piš tak, že alespoň místo jednoho písmena napiš *. Trdlo
Ok trdlo.Myslel jsem,že jsem použil slovo,které ani není vulgarismus,ptz je to jen název pro člověka,co neoplývá přílišnou inteligencí a je to pkuď se nemýlím odborný název pro takového člověka.Oplíček píše:Nějaký de*il,co jel přede mnou odstřelil kolem kameň a mně puklo okno.Jediné mé štěstí je,že jeden kluk,co jezdí k nám pro zboží to vzal na sebe,protože firma kde robí má auto z půjčovny,tak to půjde z pojistky té půjčovny. Rada nad zlato je:Pojistěte si radši přední šibu,protože nikdy nevíte,co se může stát.
Edit: Odborný lékařský výraz to je, jeden ze stupňů mentální poruchy, (i*iot, imbe*il, de*il), ale všeobecně je užíván jako nadávka a tudíž i zažit jako vulgarismus. Trdlo
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to má pravdu. De*il, je terminus technikus
Každopádně, měl si se hned vydat za tím co ti to okno rozbil... z jeho pojistky to mělo jít...
Edit: Ty aby jsi se nepřidal..... Vysvětlení v předchozím příspěvku.... Trdlo
Každopádně, měl si se hned vydat za tím co ti to okno rozbil... z jeho pojistky to mělo jít...
Edit: Ty aby jsi se nepřidal..... Vysvětlení v předchozím příspěvku.... Trdlo
Moje Astrina 1,7DTi
4 Oplíček: Měl si říct, že je to c*p, to v čechách neví co to znamená
Edit: Myslíš? Trdlo
Edit: Myslíš? Trdlo
clovek co jel v aute za to nemuze, za to muze bordel a stav nasich silnic....a ta nejvic stupidni myslenka sypani sterku na silnice. Moje zkusenost je takova, ze urcite mit pojistene predni okno, uz jsem menil 2x. A jeste k tomu dodam, ze zasterky stejne nepomuzou, protoze v mem pripade vzdy priletel kamen z protismeru...
Astra coupe 2.0 16V turbo, Bertone r.v. 2004, 147kW
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a jak mu budeš dokazovat, že ten kamínek odlítl od jeho auta, to je nesmysl, nejlepší je mít připojištěné sklo, 500kilčo/rok není zase taková pálka, pálka to pak je, když to pojištěné nemáš a stane se ti toFrydex píše:Každopádně, měl si se hned vydat za tím co ti to okno rozbil... z jeho pojistky to mělo jít...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš dokazovat, jak ti nebude chtít dát papíry, tak zavoláš benga.... pak si to rozmyslí, nebo prostě si napiš RZ kdyby chtěl ujet... mi se to už stalo na náklaďáku..
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Mike.S píše:a jak mu budeš dokazovat, že ten kamínek odlítl od jeho auta, to je nesmysl, nejlepší je mít připojištěné sklo, 500kilčo/rok není zase taková pálka, pálka to pak je, když to pojištěné nemáš a stane se ti toFrydex píše:Každopádně, měl si se hned vydat za tím co ti to okno rozbil... z jeho pojistky to mělo jít...
a jak to je? pojišťovna platí 100% ?