Příspěvek
od zEjn » 04 bře 2009, 08:00
Az se otepli tak mam v planu taky nalakovat bocni listy, prahy a kliky, ale mel jsme v planu si to delat sam, tady na to foru sem nasel "navod" jak to nekdo delal ( ted si nejsu jistej jestli to nestrikal plast v interieru ) viz.
1. Pod hadicí sem to pořádně očistil, pak smirkem 200 přejel,zdrsní se to a pak se tam chytí dobře základ na plasty.
2. Odmastil lihem.Nastříkal sem 2 vrstvy základu na plasty.Přejel lehce smirkem 400
3. Odmastil lihem.Nastříkal 1 vrstvu plniče.Lehce přebrousil smirkem 600.Nastříkal 2 vrstvu plniče.Přebrousil do hladka smirkem 800.
4. Odmastil lihem.Nastříkal 1 vrstvu metly.Po zaschnutí 2 vrstvu metly.
5. Na ne úplně zaschlou vrstvu metly sem nastříkal bezbarvý lak.Postupně sem dal 3 vrstvy, ale stačej 2!
Tak podle tohodle jsem to chtel delat, ale jak tady ctu, tak se dotoho radsi sami nepoustite, nebo delal si to nekdo sam kdo by mohl napsat jak to delal a jestli drzi? Barvu bych si nechal namichat asi primo v oplu, pze nemam seriovou barvu ( aspon nikde na netu jsem takovou astru nenasel ) takze by se stejne tezko shanela..Este jsem se nejak neptal kde by to kolik stalo jestli se to vubec vyplati to podnikat doma nebo je lepsi mit jistotu a dat to do nejaky lakovny... ?!