Náš klub v tunin.časopise.
Re: Náš klub v tunin.časopise.
Super diky..Lebo mne to kamarat nosi ked sa to stahuje zo stankou tak on to donesie takze ja to mam dost popletene kedy aky vychadza a dnes som nabehol na pumpu zacal som tam listovat ten casak pumparka sa na mna divala jak na de..b.somara ze co som tam tak nabehol a potom som si kupil cokoladu sklamany ze tam nas klub nieje..TAk este pockam chvilku..
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
- Reklama
No tak Milhaus co je s tebou čóveče, já stále čekám že se ozveš a furt nic chlape (a taky bych se chtěl na tvý káře na něco podívat, teda jestli jsi to ty, co kupoval na Aukru ty vzpěry na haubnu )
Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a co jako tady v tematu o casaku? ot zase z prahyDefender píše:No tak Milhaus co je s tebou čóveče, já stále čekám že se ozveš a furt nic chlape (a taky bych se chtěl na tvý káře na něco podívat, teda jestli jsi to ty, co kupoval na Aukru ty vzpěry na haubnu )
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A jejda, velký bratr se dívá, a já myslel že má pauzu ne je to o časáku Miloši a o jeho osobním předání v Práglu (zase jedno OT jak dělaný pro Romana )
Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mrknu a vidim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Teď jsi nemyslel mně, viď?Defender píše:A jejda, velký bratr se dívá, a já myslel že má pauzu ne je to o časáku Miloši a o jeho osobním předání v Práglu (zase jedno OT jak dělaný pro Romana )
END
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
trdlo spis me
Já myslel to v závorce Právě jsem to s Lubošem probral telefonicky
END
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam nove informace ze casopis bude v prodeji az v sobotu, tak abyste se zitra v trafice neptali zbytecne
-
- Kontaktovat uživatele:
nechce se mi překlikávat na hlavní stránku, jakže se ten časák jmenuje?
ne blafuju, kolik to stojí? já si tyhle věci nekupuju
ne blafuju, kolik to stojí? já si tyhle věci nekupuju
Já už jsem dnes objel tři trafiky a pumpu a ještě nebyl. Zítra si vezmu spacák a půjdu si lehnout před trafiku. Tak jak to dělali lidi když měli dovézt simsony a favority.
ASTRA LA VISTA
Zítra by jsi tam ještě přebýval zbytečně,v prodeji bude od soboty.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Zítra je pátek ne? Ta si večer lehnu a v sobotu budu první,hned jak jim to nočním rozvozem dovezou.
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Cobe co blbneš? třeba u nás mají nonstop trafiku a tak tam budu čekat hned na kurýra jen to hodí u dveří, je to moje myslim že to dobou se totiž budu plazit z plesu
tak žádný spaní venku nebo nastydneš
tak žádný spaní venku nebo nastydneš