jak se dostat k airbagu spolujezdce ?
Re: jak se dostat k airbagu spolujezdce ?
Pokud svítí kontrolka Airbagů, tak je systém airbagů deaktivován a pytel by neměl vyletět. Ale zeptejte se manliho, jak je to v praxi.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
.
Naposledy upravil(a) Fritol dne 23 úno 2009, 17:24, celkem upraveno 1 x.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
To je mi novinka Jenže než se rozsvítí, něco tomu musí dát podnět a ten podnět může být vyhodnocen i jinak než chyba....APiK píše:Pokud svítí kontrolka Airbagů, tak je systém airbagů deaktivován a pytel by neměl vyletět. Ale zeptejte se manliho, jak je to v praxi.
END
No jasně že předsedo , vždyť ano, já psal o Manli 2, kterému vyletěl pytel a před tím mu kontrolka svítila. Což nechápu, ale Manlimu se snad dá věřit, ne?Trdlo píše:To je mi novinka Jenže než se rozsvítí, něco tomu musí dát podnět a ten podnět může být vyhodnocen i jinak než chyba....APiK píše:Pokud svítí kontrolka Airbagů, tak je systém airbagů deaktivován a pytel by neměl vyletět. Ale zeptejte se manliho, jak je to v praxi.
Ahoj také mi svítí kontrolka a neni to airbeg ale možná to popletu jeto nějaká bombička na rychlo upináni pásu při nárazu prostě ti to dotáhne bezpečnostní pás jak do něčeho práskneš než erbeg vyletí aspon to konstantovál technik měl jsem to na počitači a ten to tak popsal
Brzda: a zhaslo ti to ? Pokud to sviti tak nefunguje celej okruh tech airbagu.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
teoreticky... nejsem jedinej komu jen tak bochly bagy
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Tak to mi ani neříkejte že může řídící jednotka airbagů vyhodnotit problém "po svém"a odpálit pytle ven. Pokud tomu je tak,OPEL jde z domu.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 23 úno 2009, 19:05, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
Jestli je to ta červená kontrolka první vlevo dole, tak je to airbag. Jestli druhá, tak nezapnutej bezpečnostní pás.Brzda píše:Ahoj také mi svítí kontrolka a neni to airbeg ale možná to popletu jeto nějaká bombička na rychlo upináni pásu při nárazu prostě ti to dotáhne bezpečnostní pás jak do něčeho práskneš než erbeg vyletí aspon to konstantovál technik měl jsem to na počitači a ten to tak popsal