A jdeme do kytek!!!!!
Re: A jdeme do kytek!!!!!
Saab jde do kytek dříve http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/bu ... ?id=630123
- Reklama
Jediný kdo přežije bude VOLVO
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Já chci aby přežil Mercedes
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
beru tě za slovomanli2 píše:kolik je na světě opelklubů? uděláme sbírku
Krach automobiliek ??? Pokial niečo neurobia hned s tými nadhodnotenými sumami za ten poločínsky tovar čo sa bez poruchy nedožije ani prvej garančky, tak to pôjde dolu vodou jedna automobilka za druhou... Robil som VW Bratislava, chystal som kolesá čo putovali na výrobnú linku a tolko kolies čo som denne vyhodil, ktoré nešli na opravu ale do šrotu - z toho by vám bolo do plaču (vyhadzovanie penazí, zákazník zaplatí, nejde o kvalitu ale o kvantitu) Denne za smenu som vyhodil trebárs 50 kolies (po mne dalšie dve smeny), ked šlo GTI pre japonský trh (leštené 17") tak som vyhodil 15 kolies než som našiel 4 vyhovujúce... A čo sa robilo z "vadnými" kolesami (zalakované makové zrnko, škrabanec laku pri osádzaní ventilu 1-2mm) ??? Velká flexa, rozrezať dobrú gumu !!! Gumu do gumy hliník do hlinika, flexou bolo treba prerezať ocelový kord, to bez zarezania do disku nejde Celkove v našej hale bol sklad "vadných" dielov... Autobatérii tam bolo niekolko paliet, vada ??? poškrabanie obalu batérie pri monťáži svoriek atd atd.... Vôbec mi nevadí že nejaká automobilka skrachuje, aspon sa zasa bude klásť dôraz na kvalitu a nie na kvantitu , trh je aj tak už dosť nasýtený , prišlo by to tak či tak a netrvalo by to dlho Bol stanovený jediný ciel : Donútiť zákazníka ku kúpe nového auta každých max 5 rokov
Naposledy upravil(a) ivko dne 23 úno 2009, 18:29, celkem upraveno 3 x.
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg
Abychom s tou sbírkou, spíš nepomohli těm americkým "kárám" to by asi nikdo z nás nechtělrychlyradim píše:beru tě za slovomanli2 píše:kolik je na světě opelklubů? uděláme sbírku
Ty bláho,to je drsné ale věřím tomu že to takhle prostě je.ivko píše:Krach automobiliek ??? Pokial niečo neurobia hned s tými nadhodnotenými sumami za ten poločínsky tovar čo sa bez poruchy nedožije ani prvej garančky, tak to pôjde dolu vodou jedna automobilka za druhou... Robil som VW Bratislava, chystal som kolesá čo putovali na výrobnú linku a tolko kolies čo som denne vyhodil, ktoré nešli na opravu ale do šrotu - z toho by vám bolo do plaču (vyhadzovanie penazí, zákazník zaplatí, nejde o kvalitu ale o kvantitu) Denne za smenu som vyhodil trebárs 50 kolies (po mne dalšie dve smeny), ked šlo GTI pre japonský trh (leštené 17") tak som vyhodil 15 kolies než som našiel 4 vyhovujúce... A čo sa robilo z "vadnými" kolesami (zalakované makové zrnko, škrabanec laku pri osádzaní ventilu 1-2mm) ??? Velká flexa, rozrezať dobrú gumu !!! Gumu do gumy hliník do hlinika, flexou bolo treba prerezať ocelový kord, to bez zarezania do disku nejde Celkove v našej hale bol sklad "vadných" dielov... Autobatérii tam bolo niekolko paliet, vada ??? poškrabanie obalu batérie pri monťáži svoriek atd atd.... Vôbec mi nevadí že nejaká automobilka skrachuje, aspon sa zasa bude klásť dôraz na kvalitu a nie na kvantitu , trh je aj tak už dosť nasýtený , prišlo by to tak či tak a netrvalo by to dlho Bol stanovený jediný ciel : Donútiť zákazníka ku kúpe nového auta každých max 5 rokov
ASTRA LA VISTA
No ja som este pred vianocami cital, ked GM ziadal pomoc od US vlady, ze importeri/predajcovia maju/mali zaujem prevziat Opel.
Sice to boli seriozne noviny, ale aj tak mozno len drby....
Sice to boli seriozne noviny, ale aj tak mozno len drby....
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
máš recht..to víš že bych nic nedal Amíkům, škoda že to koupili mno.... to se dalo čekat že Amerika padne jednou na hubu...Skuti píše: Abychom s tou sbírkou, spíš nepomohli těm americkým "kárám" to by asi nikdo z nás nechtěl
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo, ale než Amerika padne na tu hubu, tak to v první řadě odse*e Evroparychlyradim píše:máš recht..to víš že bych nic nedal Amíkům, škoda že to koupili mno.... to se dalo čekat že Amerika padne jednou na hubu...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Tak tu je ta sprava...
http://dnes.atlas.sk/ekonomika/253165/
http://dnes.atlas.sk/ekonomika/253165/
...Plán spoločnosti SolarWorld prevziať Opel a urobiť z neho "zelenú" automobilku Diez považuje za nereálny. "To nemá nič spoločné s realitou." Rovnako zhodnotil aj údajné diskusie približne 2000 predajcov áut Opel, ktorí uvažujú o jeho prevzatí. Vlastník totiž nemusí iba zaplatiť kúpnu cenu, ale musí na svoje plecia prevziať aj všetky investície, upozornil Diez. "Iba vývoj nového modelu stojí okolo 2 miliárd eur (60,26 miliardy Sk)."
Zdroj: TASR
Já taky...Lomikar píše:Já chci aby přežil Mercedes
Chlapi.....hypoteticky keby ste si mali vybrať inú značku ako Opel , ktorá by to bola? A pokiaľ možno skúste reálne.Mne by sa lúbilo Volvo V50 ale nieto éčok naň. Takže reálne buďto Peugeot alebo Fiat.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
třeba totoglemo píše:Chlapi.....hypoteticky keby ste si mali vybrať inú značku ako Opel , ktorá by to bola? A pokiaľ možno skúste reálne.Mne by sa lúbilo Volvo V50 ale nieto éčok naň. Takže reálne buďto Peugeot alebo Fiat.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: