GTA IV
- Reklama
Re: GTA IV
NE E,TO JE ZA SAN.ANDR. JE TO TO POSLEDNI.
Opel astra G caravan,1,6 8v,alu 16,AE s xenony,brzdy ATE POWERDISK,4x pytel,4x el.okna,klima,park senzory,atd..
Tak to by som si zahral, San Andreas sa mi lubilo ale neviem neviem čo by povedal na to môj PC
Dobre je to ?
Dobre je to ?
JA KDYZ TO KOUPIL TAK JSEM TO S BRACHOU HRAL 70HODIN!!FAKT NEKECAM,NEVIM JESTLI TO ALE DELAJ UZ NA PC,JA TO HRAJU NA playstation 3.
Opel astra G caravan,1,6 8v,alu 16,AE s xenony,brzdy ATE POWERDISK,4x pytel,4x el.okna,klima,park senzory,atd..
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsi opravdu zcela tomu propadl.... ale takto vymyslet nějakou hru kterou by mohli hrát všichni astráci po síti..to by bylo UnrealTournament - to by mi jelo..milhaus píše:JA KDYZ TO KOUPIL TAK JSEM TO S BRACHOU HRAL 70HODIN!!FAKT NEKECAM,NEVIM JESTLI TO ALE DELAJ UZ NA PC,JA TO HRAJU NA playstation 3.
ono to jde hrat po siti,ale museli by mit vsichni plejsta,ja hraju s nakejma amikama,no spis porad utikam protoze na ne fakt nemam.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no to víš co amík to malej voják no tak stejšna se mi kvuli jedné hře nechce kupovat! ale kdyby se našly zbytečný peníze tak proč ne... ale když já to vše sypu do astrulky.. ale hlásám že kdo má unreáltourn. a nebo chtěl by zapařit něco po sítí tak se ničemu nebráním...milhaus píše:ono to jde hrat po siti,ale museli by mit vsichni plejsta,ja hraju s nakejma amikama,no spis porad utikam protoze na ne fakt nemam.
PS: jo a zvlášt pro tebe, už mám zrepasovaný od tebe ty litáky...úplná nádhera...
zkus se juknout na youtube a uvidism1lan píše:Je to podobné ako San Andreas ??
no jo amici,ale oni tam jsou i japonci ,nmci no asi celej svet.ja jsem ale asi ten nejhorsi hrac jo ASTRA PAŘKA to by byl naterrychlyradim píše:no to víš co amík to malej voják no tak stejšna se mi kvuli jedné hře nechce kupovat! ale kdyby se našly zbytečný peníze tak proč ne... ale když já to vše sypu do astrulky.. ale hlásám že kdo má unreáltourn. a nebo chtěl by zapařit něco po sítí tak se ničemu nebráním...milhaus píše:ono to jde hrat po siti,ale museli by mit vsichni plejsta,ja hraju s nakejma amikama,no spis porad utikam protoze na ne fakt nemam.
PS: jo a zvlášt pro tebe, už mám zrepasovaný od tebe ty litáky...úplná nádhera...
TAK POSLI FOTECKU REPASU,spokojen?TED PRODAVAM DALSI 4X100-SEKCE PRODAM.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jj pošlu ale ted už se mi nechce hledat foták a lézt na půdu tak něco vymysli co by se dalo pařit....já mám NTB IBM 1.7 P4 1GB RAM a only 32MB grafika
JA MAM ACER(NEJDEBILNEJSI NTB NA SVETE)ZVLADNU DAT TAK AKORAT VELKY PRD,AMD SEMPRON 2800,512MB ,64GRAFIKA.TAK ZKUS NECO VYMYSLET TY,NEVIM CO NA TOM POBEZI,JA HRAJU HRY NA PS3.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no právěže vím zatím jen o UnrealTournament...to stačí na pařbu po síti a když se domluví více lidí tak super sem toho taky nahrál...to byly časy do rána...
A KDE TO STAHNU A TAK?DEJ INSTRUKCE