doufam ze vas tady nenastvu,ale hodne lidi me stresuje ze jsem si koupil opla.. je to muj prvni opel.. ale pravda je ze za tri mesice co ho mam je v cudu zapalovaci lista, blbne my ukazatel paliva. a jednou nesla nastartovat.. na tri mesice to je dost.. ma najeto 79 stav super auto bylo garazovany proste auto po duchodci kterej se staral..
chtel jsem ji koupit kola udelat hudbu ale zatim si to nezaslouzi? co vy co mate astru dele?
já ji mam 2 roky a 14 dní a jediný co se vysralo byla váha vzduchu, sice sem měnil turbo ale pak se zjistilo že s nim nic nebylo...jinak sem do motoru nedal mimo oleje, nafty a filtrů nic....baterku, tyčky stabilizátoru a podobný drobnosti nepočítám
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
a jinak pomlouvat opla si nech od toho kdo ho aspoň měl a ne od toho co mu to franta vyprávěl v hospodě jak se mu vysral kadet 1.6D poté co do něj lil slunečnicovej olej....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ja za 2,5 roku jenom padajici nafta(vyrobni vada) a vymenenej EGR ventil (hodilo to par chybovejch hlasek, takze svitila kontrolka motoru pred startem, ale jinak bych si niceho nevsim). To se stava i u lepsich znacek ...
Taky se mi to zdalo divny, pamatoval sem si ze kontrolka po par sekundach zhasne, ale svitila furt a zhasla az po nastartovani, tak sem zavolal do servisu. Znamenalo to ze mam nejaky chybovy hlasky v pameti. No a protoze to bylo v zaruce tak se s tim nemazali a vymenili ten EGR ventil.
mám ju jeden rok najazdene 22tis./km a okrem odratého laku a dúry na blatníku od p.zásterok-(sú to kraviny) ...MAXIMALNA SPOKOJNOST
Jo a zabudol som na tú milu pani čo mi v zime zobrala bok ...zlé pomyslieť