Nefunkční vnitřní cirkulace vzduchu
Re: Nefunkční vnitřní cirkulace vzduchu
No co já vím tak na vnitřní cirkulaci má být kopule otevřena (v tom případě se ti budou při větší vlhkosti rosit okna), takže ji mám zaaretovanou na zavřeno
Mobil : 602318645
- Reklama
Počkej, kopule nekopule, já mám ten druhej typ, nemám kopuli. Psal jsem o klapce. Ale v téma mlžení je to přesně popsané - kopule otevřená = klapka zavřená = nasává zevnitř, a kopule zavřená = klapka otevřená = nasává zvenčí.
END
Je to tak. S pohladu cez vymontovaný kastlík pred spolujazdcom pri otvorenej kopuli nasáva vzduch z interiéru a pri zatvorenej nasáva vzduch s predu = z vonku.
Cize to znamena ze ta kopula ma otvorena?Trdlo píše:Při zapnuté vnitřní cirkulaci má být klapka zavřená (nenasává zvenčí, ale zevnitř)
Opel Astra 1.7Dti
teda s odvolanim sa na obrazok:Trdlo píše:Při zapnuté vnitřní cirkulaci má být klapka zavřená (nenasává zvenčí, ale zevnitř)
https://www.astra-g.cz/zamlzovani-oken/
pri vnutornej cirkulacii ma byt klapka zatvorena to znamena, ze ta kopula ma byt otvorena alebo zatvorena? Som uz z toho zmagoreny ...
Opel Astra 1.7Dti
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tady se to fakt nikdy nevyřeší jak vidím!!!
For Saimon: sám jsi dal odkaz na obrázek tak je to tam popsaný zcela přesně a jasně ne?
když je koupule ZAVŘENÁ proudí vzduch z venčí do auta....a když je kopule otevřená tak to je zapnutá vnitřní cirkulace kapišto už?
a pozor jsou dva druhy klapek...ale bavím se o té co je vyobrazena na obrázku!
For Saimon: sám jsi dal odkaz na obrázek tak je to tam popsaný zcela přesně a jasně ne?
když je koupule ZAVŘENÁ proudí vzduch z venčí do auta....a když je kopule otevřená tak to je zapnutá vnitřní cirkulace kapišto už?
To ano to je, ja som si to len chcel usitit, ze ci dve a dve su naozaj styri ... ...rychlyradim píše:tady se to fakt nikdy nevyřeší jak vidím!!!
Opel Astra 1.7Dti
Mam este jednu otazku. Pre to aby sa nezahmlievali okna, je lepsie mat zapnutu vnutornu alebo vonkajsiu cirkulaciu?
Vdaka
Vdaka
Opel Astra 1.7Dti
Aby se nerosili okna, tak musíš nasávat vzduch zvenčí. To už tady máš ale napsaný asi desetkrát....
END
Vzduch z venku = venkovní cirkulace = okna se nemlží = žlutá indikace nesvítí (žlutá indikace = proužek pod tlačítkem - viz obrázek)saimon píše:Mam este jednu otazku. Pre to aby sa nezahmlievali okna, je lepsie mat zapnutu vnutornu alebo vonkajsiu cirkulaciu?
Vdaka
Naposledy upravil(a) APiK dne 18 úno 2009, 09:37, celkem upraveno 1 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo a klapka se ti nezavře když máš ten pravý přepínač otočený tak, aby ti ofukoval pouze přední sklo, snad to tak mají Astry taky, alespoň u Zafir tomu tak je, já když jsem to chtěl po první zavřít kvůli čoudící Avii tak to nešlo a myslel jsem si že to mám rozbité
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
u astry je to stejněMike.S píše:jo a klapka se ti nezavře když máš ten pravý přepínač otočený tak, aby ti ofukoval pouze přední sklo, snad to tak mají Astry taky, alespoň u Zafir tomu tak je, já když jsem to chtěl po první zavřít kvůli čoudící Avii tak to nešlo a myslel jsem si že to mám rozbité
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Nejen u Astry / Zafiry, ale u většiny aut. Je to logické.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já to neznal, Škodověnky to neměly
Fuj, srovnávat škoděnky s oplem.... Styď se Miku.... Trdlo
Fuj, srovnávat škoděnky s oplem.... Styď se Miku.... Trdlo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: