FLAME a HÁDKY - veškeré spory řešte tady
FLAME a HÁDKY - veškeré spory řešte tady
Takže pokud někdo proti někomu něco má, je tu na to tenhle topic, ať si to vyříká a necpe se to do jiných témat. Výhodu oproti SZ máte i v tom, že když chcete někoho nařknout či napadnout, musíte být natolik frajeři, aby jste to dokázali i veřejně.
END
- Reklama
Re: FLAME a HÁDKY - veškeré spory řešte tady
No tak mě nejvíc asi naštval Hribek, že teď o víkendu nepřijel na pivo..to sem se opravdu na....l !
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Dočkej času, jako husa..., v pátek jsem tam jak na koni(125konma)
S hvězdičkama místo alespoň jednoho jednoho písmena jo.
END
Tak koho tady se*u? Manli2 odpovídat nemusí
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Mě tu zatím ne.ere nikdo,jen občas nějaké nesrovnalosti a připomínky,ale to spolknu a vždy se to nějak pořeší!
Ale třeba k tomu někdy dojde,že mě někdo nase.e,ale já jsem pohodář a flegmouš,pokud někdo umí nasr.t jako já,tak to by mě potom rozebralo
Jinak mě tu třeba se.e jedna věc v sekci prodej,když tam nekdo podá inzerát,tak se do toho všichni hned se.ou,bud pomlouvají,nebo rozebírají,nebo rdí místo nabídek,toto se dá řešit v pokecu,ale v inzerci se čeká bud jen na nabídku či poptávku a ne na komentáře,na jinejch forech to třeba takhle fuguje,že se do toho nikdo nemontuje pokud nemá zájem o dannou věc a pokud má nikdo pouze komentář,nebo připomínky,tak to moderátoři hned mažou!Vždyt připomínky atd.,se dají řešit v jiné sekci nebo v sz!Pak je topic přes 3 stránky,ale nabídka nikde-to mě SE.E!
Ale třeba k tomu někdy dojde,že mě někdo nase.e,ale já jsem pohodář a flegmouš,pokud někdo umí nasr.t jako já,tak to by mě potom rozebralo
Jinak mě tu třeba se.e jedna věc v sekci prodej,když tam nekdo podá inzerát,tak se do toho všichni hned se.ou,bud pomlouvají,nebo rozebírají,nebo rdí místo nabídek,toto se dá řešit v pokecu,ale v inzerci se čeká bud jen na nabídku či poptávku a ne na komentáře,na jinejch forech to třeba takhle fuguje,že se do toho nikdo nemontuje pokud nemá zájem o dannou věc a pokud má nikdo pouze komentář,nebo připomínky,tak to moderátoři hned mažou!Vždyt připomínky atd.,se dají řešit v jiné sekci nebo v sz!Pak je topic přes 3 stránky,ale nabídka nikde-to mě SE.E!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Úplně bych s tím nesouhlasil v tuto chvíli... Od doby, co je nový vzhled fóra, tak se i v velkém rozjelo mazání/přesouvání nevhodných příspěvků v většině sekcí... Jenomže kdo si může dovolit sedět celý den u počítače a mazat/přesouvat? Jedině IT nebo nezaměstnanýŠtráda píše:Jinak mě tu třeba se.e jedna věc v sekci prodej,když tam nekdo podá inzerát,tak se do toho všichni hned se.ou,bud pomlouvají,nebo rozebírají,nebo rdí místo nabídek,toto se dá řešit v pokecu,ale v inzerci se čeká bud jen na nabídku či poptávku a ne na komentáře,na jinejch forech to třeba takhle fuguje,že se do toho nikdo nemontuje pokud nemá zájem o dannou věc a pokud má nikdo pouze komentář,nebo připomínky,tak to moderátoři hned mažou!Vždyt připomínky atd.,se dají řešit v jiné sekci nebo v sz!Pak je topic přes 3 stránky,ale nabídka nikde-to mě SE.E!
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jasná věc,to chápu,vím že moderátoři to mažou,ale členové to tam nemusí psát pokud to neni nutné,ale mohou to třebas poslat do sz,to jsem tím chtěl říc,jinak moderátora bych asi psichycky nezvládl-smyčku a vysel bych už!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Tomu bohužel nezabráníš... Koukni na mě, já také sem tam napíši něco zcela zbytečně, ale jelikož se tomuto systému začínám postupně přizbůsobovat, tak to rovnou i následně smažu, co to dopíši
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
tak to už je takzvaná forová deformace mozku!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
když už jsme u toho mazání a přesouvání, kdyby lidi víc používali to "otřepané" tlačítko HLEDAT, tak by se nic nemazalo a nepřesouvalo, neděláme to schválně nebo jenom proto abysme ukázali, že máme navrch právě v tom, že můžeme mazat a přesouvat; vy si přečtete jenom témata, které vás zajímají, my modi musíme číst všechny (ono to není na škodu, aspoň má člověk přehled co se kde a jak řeší), ale někdy je toho fakt moc a navíc, když má člověk rodinu, tak moc času na to taky nemá
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Módi to mají hold těžké no... Proto jim snad nic nevyčítám
Z počátku jsem také četl všechno, ale teď když se sem připojíš 1X za 24 hodin, tak tolik příspěvků co tady je navíc, to mě zkazí náladu to přečítat
Z počátku jsem také četl všechno, ale teď když se sem připojíš 1X za 24 hodin, tak tolik příspěvků co tady je navíc, to mě zkazí náladu to přečítat
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no a tak to mám já, možná že někdo z modů se může lognout i z práce, já většinou nemám čas a navíc nechci nic riskovat, protože co se týče netu, máme docela volnost, takže nechci pokoušet hada a doma se k tomu většinou dostanu až k večeru nebo po 20. h a potom u toho sedím i 2 hoďky , ale mě to neva, je tu super parta
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
To je jesný,to ti nezávidím,já nemám rodinu,jen práci a taky na net nemám moc času,vždy sem zajdu,skouknu co mě zajímá,poptám,poradím a zas mizím,ale pročítat to tu všechno by mi asi mr.lo!
To jo no,v háku je to na prd,stačí aby měl šév vzdálenou plochu a vyčápne tě,přijít pak kvůli takové zbytečnosti o prémie či celou práci-nic moc zážitek!
Máte můj obdiv moderátoři!
To jo no,v háku je to na prd,stačí aby měl šév vzdálenou plochu a vyčápne tě,přijít pak kvůli takové zbytečnosti o prémie či celou práci-nic moc zážitek!
Máte můj obdiv moderátoři!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda