Náhradní díly pro (východní) Evropu
Náhradní díly pro (východní) Evropu
Když jsem byl v servisu OPEL zaslechl jsem nechtěně, ale poslouchal, že díly pro (východní )evropu dělají v Polsku a jedná se o dost důležité díly - prý druhovýroba vyjde nastejno - pronesl technik oprav k zákazníkovi. Tak nevím. Když jsem kupoval něco tak to bylo vždy jen GM EU (plast), nic nosného jsem nekupoval.
Co si myslíte vy? Budu rát když se semnou podělíte o Vaše postřehy.
Dík Jirka
Co si myslíte vy? Budu rát když se semnou podělíte o Vaše postřehy.
Dík Jirka
- Reklama
nesmysl, GM si nemůže dovolit něco takovýho dělat, to že se to vyrábí v polsku neznamená že to je šmejd...náhradní díl musí vždy odpovídat tomu co se montuje do nového auta...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
mam astru vyrobenu v nemecku, aj kupenu v nemecku.
Ked som mal rozmontovany stred, na niektorych dielcoch je napisane kde boli vyrobene.(napr. kabely su Delco z Madarska).
Tym chcem povedat, ze moderne auta maju tolko komponentov, ze napr. v nemecku by vsetci ludia museli makat len v automobilovom priemysle, aby astra bola komplet z nemecka.
Je uplne normalne ze su tam diely z vych. europy. V ORIGINAL NEW CARS, nechapem preco by to nemohli byt ak nahradne diely,....
Ked som mal rozmontovany stred, na niektorych dielcoch je napisane kde boli vyrobene.(napr. kabely su Delco z Madarska).
Tym chcem povedat, ze moderne auta maju tolko komponentov, ze napr. v nemecku by vsetci ludia museli makat len v automobilovom priemysle, aby astra bola komplet z nemecka.
Je uplne normalne ze su tam diely z vych. europy. V ORIGINAL NEW CARS, nechapem preco by to nemohli byt ak nahradne diely,....
C-Max 1,8 TDCI Ghia
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
jenom upřesnim:
nesmysl, GM si nemůže dovolit něco takovýho dělat, to že se to vyrábí v polsku neznamená že to je šmejd...originální náhradní díl musí vždy odpovídat tomu co se montuje do nového auta...
nesmysl, GM si nemůže dovolit něco takovýho dělat, to že se to vyrábí v polsku neznamená že to je šmejd...originální náhradní díl musí vždy odpovídat tomu co se montuje do nového auta...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz