Pavelsonova nová Zafira
Pavelsonova nová Zafira
Takže ahoj fanouškům Zafiry,právě před pár dny jsme neodolali a doplnili flotilu o Zafiru,je to 1,9CDTi z Německa ze srpna 2006,opravdu v plné kondici.
Oply máme dlouhodobě rádi,měl jsem kadeta,Vectru,Omegu,stále mám Fronteru,vždy nám slouží dobře,tak to snad bude platit dál.
Pavel
Oply máme dlouhodobě rádi,měl jsem kadeta,Vectru,Omegu,stále mám Fronteru,vždy nám slouží dobře,tak to snad bude platit dál.
Pavel
Naposledy upravil(a) pavelsonn dne 13 úno 2009, 22:37, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Pavelsonova nová Zafira
Jo,je to tak,dík
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pekna, ale spis ji hod sem - http://www.opel-astra-h.cz
Cim dal vic mam nutkani udelat forum astra zafira spolecne pro vsechny modely, to by bylo asi jedine rozumne reseni
Cim dal vic mam nutkani udelat forum astra zafira spolecne pro vsechny modely, to by bylo asi jedine rozumne reseni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no to už by bylo asi trošičku moc další astra zafira fórum
jinak moc pěkná Zafirka ..
jinak moc pěkná Zafirka ..
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
pavelsonn: pěkná Žirafka, přihoď výbavu a plány na úpravy, teda jestli něco plánuješ
Samothe: ne další fórum já to pochopil tak že by bylo jedno, pro Zafiry A+B a Astry G+H, je tak Miloshi?
Samothe: ne další fórum já to pochopil tak že by bylo jedno, pro Zafiry A+B a Astry G+H, je tak Miloshi?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
PŮVODNĚ jsem se nechtěl ničím moc zabývat,ale už kupuji kola a jsem rozhodnutý udělat lak,ale nechám si to jako překvapení...........
- kabrioletak
ahoj,tak mas to pekny ale chtelo byto vice fotek.koukam ze si mel vesmes same opely co se tyce tvych uprav tak kola to je asi zaklad u vzhledu auta a co se tyce slysim dobre udelat lak ? tim mas na mysli co ?
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Ale jo,nijak cíleně,ale měl jsem těch Oplů dost a vždycky posloužily k plné spokojenosti.
Lak-prohlížel jsem si fotky tady na webu a zaujala mě dvobarevná kombinace zafiry v provedení vínová-slonová kost,napadlo mě,že by se k té červené mohlo hodit nastříkat vrchní půlku třeba antracitovou metalízou,nebo naopak spodní půlku udělat stříbrnou,zkrátka to nějak pomazlit.V klidu si to rozmyslím,první budou ty kola a zalepím okna.S motorem nic dělat nechci,úplně mi vyrazilo dech,jak to peláší a nic nežere.Jedno auto na blbnutí už mám,je to Frontera 3.2,150 kw,je dobrá v terénu a zároveň překvapí i na silnici.
Lak-prohlížel jsem si fotky tady na webu a zaujala mě dvobarevná kombinace zafiry v provedení vínová-slonová kost,napadlo mě,že by se k té červené mohlo hodit nastříkat vrchní půlku třeba antracitovou metalízou,nebo naopak spodní půlku udělat stříbrnou,zkrátka to nějak pomazlit.V klidu si to rozmyslím,první budou ty kola a zalepím okna.S motorem nic dělat nechci,úplně mi vyrazilo dech,jak to peláší a nic nežere.Jedno auto na blbnutí už mám,je to Frontera 3.2,150 kw,je dobrá v terénu a zároveň překvapí i na silnici.