Tak to poznám. Idem s kopca pekne pomalinky... a naraz to začalo zrýchlovať... Bokom...manli2 píše:co kochal... jedu z kopce pěkně pomalinku... a najednou to začalo zrychlovat....
Naštastie sa potom chytila
Tak to poznám. Idem s kopca pekne pomalinky... a naraz to začalo zrýchlovať... Bokom...manli2 píše:co kochal... jedu z kopce pěkně pomalinku... a najednou to začalo zrychlovat....
Radoš 92 píše:Já jsem se dneska v G dobře projel. Stál jsem podélně v naší ulici a uvolnil se flek pod oknem, tak jsem si to byl přecouvat o dva fleky dozadu pod okno...
Whau ... si připnutej i v autě jooo ?Samothe píše:právě s astřičkou jedeme do práce
Koho, koho????adam09 píše:tak dnes sem jel a poprvé co jsem zde na fóru tak jsem potkal člena a člen mě viděl a zamávali sme si
Tak to se máš, mě se to ještě, za skoro 3 roky, nestalo Když nepočítám souseda Megmenaadam09 píše:tak dnes sem jel a poprvé co jsem zde na fóru tak jsem potkal člena a člen mě viděl a zamávali sme si
no a možná v sobotu potkáš mě. Jedu totiž s mladou na Kladno, zkoušet svatební šaty. A jelikož jí nemůžu vidět tak budu muset čekat v autě . Můžež klidně někam za mnou přifrčetadam09 píše:Potkal sem člena BANY. Hned sem ho poznal dle bílé masky na autě.
děkuji za poklonumanli2 píše:ááá tuzééér
Já ho potkal v pondělí v Praze na jižní spojce a taky jsem mu možná udělal radost.Trdlo píše:Tak jsem dneska potkal kolegu LJ, a třeba mu i udělal radost.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |