Y22DTR - svieti CHECK (auto s klucom)
Y22DTR - svieti CHECK (auto s klucom)
Caute..mam astru 2,2DTi (Y22DTR) z roku 2004, nabehane ma 96100km...
a robi mi ti taku vec ...ked sa auto co i len trosicku zahreje, po cca 4 - 5 km...ked zastanem s autom a necham ho vrcat na volnobeh..tak po cca 2 - 3 minutach vrcania...mi zacne blikat kontrolka auto s klucom, blika dost nepravidelne...zapali sa na 2 sec...potom na 10 sec zhasne...potom len blikne a pol minuta nic...potom svieti mozno 10 sec a tak...
ked zhasnem motor a nastartujem...kontrolka neblika...tak isto nesvieti, ked necham vrcat auto, ked je studeny motor...jedine vtedy, ked sa motor kus zahreje alebo je teply...pri jazde nesvieti....a auto papka mozno aj o 2l/100km viac, ako obycajne...
neviete, cim to moze byt???....dakujem
a robi mi ti taku vec ...ked sa auto co i len trosicku zahreje, po cca 4 - 5 km...ked zastanem s autom a necham ho vrcat na volnobeh..tak po cca 2 - 3 minutach vrcania...mi zacne blikat kontrolka auto s klucom, blika dost nepravidelne...zapali sa na 2 sec...potom na 10 sec zhasne...potom len blikne a pol minuta nic...potom svieti mozno 10 sec a tak...
ked zhasnem motor a nastartujem...kontrolka neblika...tak isto nesvieti, ked necham vrcat auto, ked je studeny motor...jedine vtedy, ked sa motor kus zahreje alebo je teply...pri jazde nesvieti....a auto papka mozno aj o 2l/100km viac, ako obycajne...
neviete, cim to moze byt???....dakujem
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 5">Lukkiho 2.2DTi</a>
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Y22DTR - svieti CHECK (auto s klucom)
zajeď na diagnostiku, budeš vědět víc
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si vyblikat kod chyby...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
na Y22DTR nefunguje vyblikavanie kodov chyba jeden z pinovFrydex píše:Zkus si vyblikat kod chyby...
tak som bol na diagnostike...a pisalo chybu snimaca tlaku turba...ale ked bolo auto na PC, kontrolka nie a nie zasvietit :D
aj sme sa boli previezt so zapnutym PC, ale hodnoty tlaku ukazovalo v norme...
mozno nieco tie vysoke mrazy s tym spravili....
aj sme sa boli previezt so zapnutym PC, ale hodnoty tlaku ukazovalo v norme...
mozno nieco tie vysoke mrazy s tym spravili....
tak to sem měl i já za tepla když to padlo na volnoběh tak se rosvítila a motor netáhnul jak říkal mechanik v tu chvíly jede v nozovym režimu a bez turba po chvilce jízdy zase normálně zhasla to mi dělalo dva dny pak sem zahejbal se všema konektorama v motoru a už přez měsíc v pohodě
Tak toto mi dela tedkom uz posledni mesic diagnostika nenasla zadnou zavadu a bylo mi receno, ze je imobilizerem. Auto jede bez problemu tah v pohode ikdyz se rozsviti ta kontrolka a pak po jetych cca 3km zhasne a pak se to neopakuje a neb opakuje jsem stoho jelen a docela to znervoznuje, ale jak ujedu cca 30km tak uz se nerozsviti. Tak me napada nema vliv baterky v klici na chod imobilizeru a nebo kde hledat zavadu?
Opel ASTRA G 1.7DTi - Y17DT 3-dver. srpen 2001 - PRODANO
NEW - VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ta baterka je tam jenom kvůli dálce, na immo vliv nemá, a kdybys měl něco s immobilizerem, tak bys asi ani nenastartoval, zkus to co Vojta
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Jestli myslis zahejbat kablikama tak to jsem udelal, ale zadna reakce kontrola se rosviti a sviti jako diva a po par kilacich zhasne a pak se zase po par kilacich rozsviti a tak dokola. Diagnostika nic nenasla kurna co stim?Mike.S píše:ta baterka je tam jenom kvůli dálce, na immo vliv nemá, a kdybys měl něco s immobilizerem, tak bys asi ani nenastartoval, zkus to co Vojta
Opel ASTRA G 1.7DTi - Y17DT 3-dver. srpen 2001 - PRODANO
Mě kontrolka svítí už tři roky a pohoda. Bylo mi řečeno, že je to stálý problém. Jedná se prý o jakous chybu imobilizačního okruhu. Prý imobilizér nefunguje jak má, ale motor neni přepnut do nouzového režimu. Oprava je prý cca 30tisíc a nezaručí zda to nezačne opět zlobit. Většina lidí to prý neřeší a na kontrolku si zvykne. Mě už to ani nepřijde.
Tohle mi řekli u Vika v Lučanech.
Hmm, tak to jsou opravdu odborníci.... To neva, že vám teče benzín.... ono to dělá většině a nová nádrž je drahá.... to je úplně to samý....
END
A co by jsi s tím dělal asi ty? Mechanik znovu povytahal všechny konektory a zásuvky a nic. Auto podle mě v nouzovém režimu neni a spotřeba super. Auto bylo i v Liberci u Vika a ti dělali, že nic neviděli a neřekli k tomu nic i když to na diagnostice měli.
Hledal bych příčinu, nějaká tam bude, a ne to nechat být.... Obzvlášť pokud je to problém s immo, taky by jsi nemusel odjet....
END