Schéma zapojení changeru
Schéma zapojení changeru
Zdravím, mám prosbu... Nevíte, kde by se dalo sehnat schéma zapojení changeru Philips CDC3 W1G k autorádiu NCDR 1500 ?
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Schéma zapojení changeru
Na co potřebuješ schéma?Vždyt štekry na kabelech jsou udělány tak abys to zapojil správně,neotoči a nepřehodil a cinche jsou označeny barevně!Pokud stejně nechápeš,hod jsem detailní foto rádia ze zádu,aby byly vidět kabely,propojovacých kabelů a changeru kde jsou vidět svorky a dáme to do kopy,podle popisu a tipů se ti poradit nedá!!!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Já jsem to asi špatně napsal ... Kdyby byl propojovací kabel, tak by problém nebyl . Ale bohužel ho nikde nemůžu sehnat , tak se mi nabídl kamarád, že mi ho vyrobí. Na rádiu je schéma zapojení ISO konektoru nalepený, ale na changeru ne.Štráda píše:Na co potřebuješ schéma?Vždyt štekry na kabelech jsou udělány tak abys to zapojil správně,neotoči a nepřehodil a cinche jsou označeny barevně!Pokud stejně nechápeš,hod jsem detailní foto rádia ze zádu,aby byly vidět kabely,propojovacých kabelů a changeru kde jsou vidět svorky a dáme to do kopy,podle popisu a tipů se ti poradit nedá!!!
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jo tak,tak to by šlo,ale bude se to muset kompletně rozebrat a proměřit,pak by to šlo dát do kopy!
Jinak ty kabely jsou pěkně drahý náhradní!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
A ty máš to schéma ?Štráda píše:jo tak,tak to by šlo,ale bude se to muset kompletně rozebrat a proměřit,pak by to šlo dát do kopy!
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
nemám schéma,ale na netu by se možná dalo podle typu sehnat,ale na co schéma,pokud ho neseženeš,dá se to i proměřit!
koncovky nemáš,tak to se bude muset dohledat i napájení atd.,to by se pak dolo udělat,naletováním vývodů rovnou z tištáku!Nemáte tam někde ve městě nějakou elektro opravnu?My tady jo a když si člověk neví rady,tak tam zajde a ten týpek co tam je,je velice šikovnej a udělá to,ale cenu si nedovolim odhadnout!Tak at kamarád zkouší no...
On je nějakej elektro mechanik?
koncovky nemáš,tak to se bude muset dohledat i napájení atd.,to by se pak dolo udělat,naletováním vývodů rovnou z tištáku!Nemáte tam někde ve městě nějakou elektro opravnu?My tady jo a když si člověk neví rady,tak tam zajde a ten týpek co tam je,je velice šikovnej a udělá to,ale cenu si nedovolim odhadnout!Tak at kamarád zkouší no...
On je nějakej elektro mechanik?
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda