Pouze dotaz-brzdovej spínač?

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Pouze dotaz-brzdovej spínač?

Příspěvek od Štráda » 08 úno 2009, 14:44

Chci se zeptat,nevíte na kolik Ampér (kolik vydrží) brzdovej spínač u astry?
Chci si udělat 4brzdová světla,ale ted je venku zima a nechce se mi ten spínač hledat,tak se ptám zda o něm někdo něco neví pokud ho někdo montoval a podobně,nebo jak tu někteří rozprodávají astry na díly,jestli to neví oni?Dík
Stejně to asi budu řešit proudovým relém,ale poptat se můžu. :?
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

Reklama

denny
Kontaktovat uživatele:

Re: Pouze dotaz-brzdovej spínač?

Příspěvek od denny » 08 úno 2009, 15:56

Štráda píše:Chci se zeptat,nevíte na kolik Ampér (kolik vydrží) brzdovej spínač u astry?
Chci si udělat 4brzdová světla,ale ted je venku zima a nechce se mi ten spínač hledat,tak se ptám zda o něm někdo něco neví pokud ho někdo montoval a podobně,nebo jak tu někteří rozprodávají astry na díly,jestli to neví oni?Dík
Stejně to asi budu řešit proudovým relém,ale poptat se můžu. :?
Čtyři světla snese s přehledem.Nezapomeň,že musí běžně zvládnout světla přívěsu.

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Re: Pouze dotaz-brzdovej spínač?

Příspěvek od Štráda » 08 úno 2009, 22:54

Denny: Dík za odpověd,to jsem potřeboval vědět,nebyl jsem si jistý a něchtěl jsem kvuli této věci ho hledat!To s tou zásuvkou pro vozík,myslel jsem,že když ti tam montujou tažný origo tak je tam silněkší spínač a když montujou neorigo,že to právě posílí relátkem!
Dík 8)
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

Odpovědět