Vodní pumpa X 16XEL
Vodní pumpa X 16XEL
Chlapy, vy máte přehled. Kterým řemenem je poháněná vodní pumpa u motoru X 16XEL? Je to rozvoďák nebo ten řemen na alternátor? Na tomhle mám drblou napínací kladku a brzo prdne. Jde o to jestli mám auto zrovna vláčet nebo risknout jízdu, ta mrcha stojí 30 km od baráku
Dík za nápovědu.
Dík za nápovědu.
- Reklama
Re: Vodní pumpa X 16XEL
Jak píše Trdlo a vím to na 100%, takže to máš ze dvou zdrojů .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- denny
- Kontaktovat uživatele:
čtyřech
Díky, 4x. Už jsem trosku převez 30km bez alternátoru (řemen lupnul po 500m) a v pohodě. Ještě že mám v září kupovanou baterku
Taky mě to napadlo, ale říkal jsem si, že se o tu zadrbanou kladku rozedřou úplně stejně. Jedině ji vynechat,.....blik Teď už je to jedno, dojeli jsmeTrdlo píše:Měl jsi tam navázat silonky, na dojetí...
Auto opět v provozu, ta sranda vyšla na 3,5 litru Ale hlavně, že to nebylo nic horšího. Všem díky za odpovědi
Jsi to měl přímo v oplu, viď? Měl jsi vzít repliku, bylo by to mnohem levnější...
END
To mi neserte. Koukal sem u různých prodejců(Autokelly atd.), kladka 2-2,5, řemen 350-400kč Pravda, kdybych si to dělal sám, ušetřím tak litr za práci, ale jinak???Trdlo píše:Jsi to měl přímo v oplu, viď? Měl jsi vzít repliku, bylo by to mnohem levnější...