Co se da pouzit z Astry na zafiru?
Co se da pouzit z Astry na zafiru?
Jake dily jsou kompaktibilni dily Astra a Zafira?(vyfuk,spoilery)
Opel Zafira 2.0dti 74kw
Ncdr 1100+komplet evropa 07-08
Ncdr 1100+komplet evropa 07-08
- Reklama
Re: Co se da pouzit z Astry na zafiru?
Hoj.zafira píše:Jake dily jsou kompaktibilni dily Astra a Zafira?(vyfuk,spoilery)
Dle příspěvků to asi vědět nebudeš, ale nevíš co pasuje ze Zafiry do Astry? Jde o roletu do kufru. Ze starší verze Zafiry(roleta je kratší než do novější) se dá použít do Astry?? Asi nevíš, co? Když tak neva. Dík
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zafira je rodinny auto, ty se moc netunej
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já to jako nechápu.. Někde v inzerci má být aktuální nabídka na roletku? Nenašel jsem. Nevadí. Aspoň jsi mě naved a možná vyjde kauf s CAR 500. Jupííímanli2 píše:viz inzercekulda píše:Uaaaaaa.....pomoooc
Bych měl rádio na CD, orig. Opel, info zase přes displej a dokonce legendární pětistovku!! Nevěřím
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- Zdeněk Lbc
Zafira sice vychází typově z astry, má toho ale málo společnýho. Motory (některý), ovládací prvky v interieru, možná bezpečnostní pásy, volant, rádio, kliky dveří, palubní počítač a možná ještě něco málo. Rozhodně ne zadní roletu, má úplně jiný uchycení, světla i maska jsou úplně jiný a spojlery a lišty taky. Jinak i zafiry se dají pěkně "vytunit", záleží na financích!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt se ale autor tematu pta na vyfuk spoilery atd.. ale o rolete nepadla rec????kulda píše:Nejde o tuning, jde o roletu!!! Uaaaaaa.....pomooocmilosh píše:Zafira je rodinny auto, ty se moc netunej
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ani ten palubní počítač neni stejnejZdeněk Lbc píše:Zafira sice vychází typově z astry, má toho ale málo společnýho. Motory (některý), ovládací prvky v interieru, možná bezpečnostní pásy, volant, rádio, kliky dveří, palubní počítač a možná ještě něco málo. Rozhodně ne zadní roletu, má úplně jiný uchycení, světla i maska jsou úplně jiný a spojlery a lišty taky. Jinak i zafiry se dají pěkně "vytunit", záleží na financích!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz