Astricka a razeni rychlst. stupnu??
Astricka a razeni rychlst. stupnu??
Ahojky chlapy,co rikate na razeni rychlosti a jejich "plynulost" ? Par aut jsem jiz mel,ale u astricky mi trochu chybi takova ta lehkost,presnost razeni...kratky chod take nic moc,ale jinak ok -)
- Reklama
no už sem jel v nějakejch exemplářích co měli asi 150 na tacháči a ve skutečnosti 2x tolik a to nebylo řazení ale hrabání se klackem v hovnech, pomůže vyměnit fšeljaký ty plastový klouby....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Klubo, môžeš bližšie popísať tú výmenu tých kĺbových častí? Na mojej sa dosť zle radí je to presne také štúranie sa v sračke Keď som vybral manžetu tak som zistil že tá páka sa mi hýbe v kĺbe. Vypadá to tak, ako keby bola tá výplň v ktorej je osadená páka je už vydratá. Dá sa to nejak vymeniť?
V servise mi povedali, že mám radenie lankové a že odporúčaju to vymeniť celé. Poraď
Dik
P.
V servise mi povedali, že mám radenie lankové a že odporúčaju to vymeniť celé. Poraď
Dik
P.
x20dtl, combi,r.v.99, ABS, 4xAirbag
nemůžu, nikdy sem to nedělalpepek píše:Klubo, môžeš bližšie popísať tú výmenu tých kĺbových častí? Na mojej sa dosť zle radí je to presne také štúranie sa v sračke Keď som vybral manžetu tak som zistil že tá páka sa mi hýbe v kĺbe. Vypadá to tak, ako keby bola tá výplň v ktorej je osadená páka je už vydratá. Dá sa to nejak vymeniť?
Dik
P.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
hah tak tohle je drsny, mam dost mas zajimavy aktivity, jen co je pravdaklubo píše:no už sem jel v nějakejch exemplářích co měli asi 150 na tacháči a ve skutečnosti 2x tolik a to nebylo řazení ale hrabání se klackem v hovnech, pomůže vyměnit fšeljaký ty plastový klouby....
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele: